Wereldpremière nieuwe conceptcar en Renault Master H2-Tech Prototype in Hannover

Renault staat op het punt om een geheel nieuw bedrijfswagen conceptmodel en de Master H2-Tech prototype te onthullen. Deze modellen staan als wereldprimeur op de IAA Transportation, die van 16 tot en met 22 september 2024 in Hannover wordt gehouden. Het evenement markeert een nieuwe mijlpaal voor Renault om duurzame en innovatieve oplossingen te bieden voor de professionele markt.

De nieuwe conceptcar geeft een voorproefje van de toekomstvisie van Renault op het gebied van bedrijfswagens. Dit model symboliseert de volgende generatie lichte bedrijfswagens (LCV’s) van Renault, met een sterke focus op innovatie en duurzaamheid. De Renault Master H2-Tech prototype, die eveneens wordt gepresenteerd, vertegenwoordigt de vooruitgang van Renault op het gebied van waterstoftechnologie voor intensief gebruik door professionals.

IAA TRANSPORTATION 2024

Renault is een vertrouwde naam op internationale autoshows en neemt deel aan toonaangevende evenementen zoals de IAA Transportation. Het merk zal zowel de binnen als buiten het beurscomplex prominent aanwezig zijn met een breed aanbod aan LCV’s en aangepaste modellen.

HYVIA: FOCUS OP WATERSTOFTECHNOLOGIE

Een speciaal deel op de stand van Renault wordt gewijd aan HYVIA, waar de Master H2-Tech prototype en het bijbehorende waterstofecosysteem worden gepresenteerd. Dit innovatieve systeem is gericht op intensief professioneel gebruik en belooft een nieuwe standaard te zetten in waterstof aangedreven bedrijfswagens.

PRESENTATIE MOBILIZE SERVICES

Behalve het LCV-aanbod van Renault presenteert Mobilize de Bento – een 100% elektrische micro-bedrijfswagen – en verschillende diensten voor transport- en logistieke professionals, waaronder financiering, verzekering, betalingen, wagenparkbeheer en laadoplossingen.

PERSCONFERENTIE EN STREAMING

De onthulling van de conceptauto en de Renault Master H2-Tech prototype vindt plaats op maandag 16 september om 09:40 uur op de stand van Renault in Hal 13. Voor wie niet fysiek aanwezig kan zijn, is de persconferentie ook live te volgen via streaming op de website van Renault: https://events.renault.com/

IAA Transportation: Hannover Messe, Duitsland
Renault stand: Hal 13 – Stand E70