Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

ABD opnieuw uitgeroepen tot ‘Renault Dealer of the Year’

Persbericht

SCHIPHOL-RIJK – De Friese Renault dealer ABD, met vestigingen in Drachten, Dokkum, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek is voor het zesde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot ‘Renault Dealer of the Year’. Het bedrijf was in 2019 opnieuw onverslaanbaar op het gebied van klanttevredenheid en behaalde de hoogste score met 88.8 van de 100 maximaal te behalen punten.

ABD Renault – ook meermaals onderscheiden met de ‘Global Quality Award’ voor de beste servicekwaliteit – eindigde met 88.8 punten bovenaan in het klassement. Op het gebied van klanttevredenheid in verkoop, het behalen van het beoogde marktaandeel en verkoop van onderdelen en services werd het maximum aantal punten behaald.

2e plaats voor Hans Jongerius

Renault dealer Hans Jongerius behaalde de tweede plaats in het eindklassement en wist maximaal te scoren op het gebied van klanttevredenheid in zowel verkoop nieuw als service en verkoop van accessoires. Ook behaalde Hans Jongerius een hoge score op het gebied van verkoop van onderdelen.

3e plaats voor Oving

Ook Renault dealer Oving eindigde op het podium in 2019 met een derde plaats. Daarbij werden uitmuntende scores behaald op het gebied van behalen van het beoogde marktaandeel, klanttevredenheid in zowel verkoop nieuw als service en verkoop van accessoires.

Fotobijschrift: De heer Gerry Okkema (midden), directie Renault ABD, winnaar van de Renault Dealer of the Year 2019-verkiezing, ontvangen de eerste prijs uit handen van de heer Jérôme Pannaud (R.), General Manager Renault Benelux en mevrouw Christelle Réale (L.), Country Operations Director Renault Netherlands.

over Renault Group