Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Alpine A110S: nieuwste versie van lichtgewicht sportauto

Alpine

Met een intens sportief karakter en prikkelende designdetails is de Alpine A110S het nieuwe topmodel in het Alpine-gamma, dat verder bestaat uit de A110 Pure en A110 Légende. De lichtgewicht A110S onderscheidt zich met zijn grote vermogen, op sportiviteit gerichte onderstel en subtiele designelementen.

De A110S reageert alert op de input van de bestuurder en biedt uitstekende stabiliteit op hoge snelheid. De vormgeving van zowel exterieur als interieur is smaakvol en de toepassing van hoogwaardige materialen, zoals koolstofvezel en de Dinamica-interieurbekleding, versterken de sportieve uitstraling van de Alpine A110S.

De A110S is een echte Alpine, met twee zitplaatsen, een middenmotor met een vermogen van 215 kW (292 pk) en een gewicht van slechts 1.114 kilogram en een nieuwe topsnelheid van 260 km/uur. Bij elke snelheid staat de Alpine A110S garant voor rijplezier, desondanks biedt hij ook comfort voor dagelijks gebruik. De A110S is trouw aan de principes van Alpine: hij is licht, compact en biedt mede dankzij zijn wendbaarheid uitstekende prestaties op de weg. Tegelijk is het een vriendelijke, gemakkelijk te rijden sportauto.

Sébastien Erphelin, de Managing Director van Alpine, vertelt: ‘De A110S biedt een intense, voor Alpine typerende rijsensatie. Al bij de start van het Alpine-project was het onze bedoeling om de A110 in diverse uitvoeringen op de markt te brengen, met elk zijn eigen karakter qua wegligging en vermogen. Net als de andere versies is ook de A110S aangenaam in het dagelijkse gebruik. De A110S biedt iedere bestuurder rijplezier, ongeacht zijn of haar rijcapaciteiten.’

De Alpine A110S is te reserveren via de Alpine centres Soestdijk en Hengelo, levering start aan het einde van 2019. Prijzen worden later bekend gemaakt.

www.alpinecentrehengelo.nl
www.alpine-centre-soestdijk.nl

Lees het volledige persbericht in de bijlage

over Alpine