Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Alpine aanwezig op Capital Cars & Classics

Alpine

Alpine geeft acte de présence op Capital Cars & Classics in Amsterdam, dé klassieke autobeurs in het hart van Nederland. Zowel de klassieke A110 als de nieuwe Alpine A110 Pure en Légende zijn uitgebreid te bewonderen op het CARROS-Paviljoen.

De Pure is de meest op de bestuurder gerichte versie. Hij verwijst naar de klassieke modellen van Alpine die talloze overwinningen behaalden op Europese circuits en in rally’s in de jarenzestig en zeventig. De A110 Pure biedt een ‘ongefilterde’ rijervaring dankzij de ultieme connectie tussen mens en machine. Het model is voorzien van 17-inch wielen en verregaande gewicht besparende maatregelen, waaronder speciale Sabelt-sportstoelen met een gewicht van slechts 13,1 kg per stuk, waarmee het voertuiggewicht uitkomt onder de 1.100 kg.

De Alpine A110 Légende heeft meer het karakter van een ‘grand tourer’ dankzij extra raffinement en comfortverhogende zaken. Zo zijn de zesvoudig verstelbare comfortstoelen standaard, evenals lederen bekleding in zwart of bruin, een interieurafwerking in glanzend carbon, een Focal-audiosysteem, parkeersensoren voor en achter en een achteruitrijcamera. Verder onderscheidt de Légende zich van de Pure met zijn opvallende two-tone ‘Légende’-wielen in dezelfde stijl als de wielen van de originele A110 Berlinette 1600S.

De Alpine A110 Pure en A110 Légende zijn leverbaar voor prijzen vanaf respectievelijk € 66.300,- en € 70.200,-. Om geïnteresseerden en liefhebbers van alle mogelijke informatie te voorzien, zijn vertegenwoordigers van Alpine Centre Hengelo en Alpine Centre Soestdijk aanwezig op het CARROS-Paviljoen op Capital Cars & Classics.

Capital Cars & Classics vindt plaats op zaterdag 16 en zondag 17 maart aanstaande, in De Kromhouthal in Amsterdam. Meer informatie op www.cc-c.nl.

over Alpine