Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Alpine Centre Hengelo opent deuren

Alpine

Na de introductie van de gelimiteerde Alpine A110 Première Edition in maart 2017 en de lancering van de nieuwe productieversies A110 Pure en A110 Légende is nu het Nederlandse dealernetwerk operationeel met de opening van Alpine Centre Hengelo en de eerdere opening van Alpine Centre Soestdijk.

Onvervalste klantervaring
De twee Alpine vestigingen opereren onafhankelijk van het Renault dealernetwerk en garanderen de onvervalste klantervaring die van Alpine verwacht wordt. De Alpine Centres zijn ontworpen om kenners en nieuwe klanten samen te brengen om hun passie voor het historische sportwagenmerk te delen. Het interieurdesign van de gastvrije showrooms ademt de kenmerkende Alpine sfeer dankzij het gebruik van authentieke materialen en details in ‘Blue Alpine’.

“Het is voor ons een grote eer om het merk Alpine te mogen vertegenwoordigen”

Alpine Advisor
Bezoekers worden in het Alpine Centre Hengelo verwelkomd door Alpine Advisor Lars-Peter Dijkstra, die klanten begeleidt en (opnieuw) kennis laat maken met de vele hoogtepunten uit de rijke geschiedenis van Alpine. Alpine Centre Hengelo staat garant voor de service en het onderhoud van de nieuwe Alpine A110, maar ook voor het onderhouden van de klassieke Alpine zijn klanten hier aan het juiste adres.

Trotse partner
Frans en Jochen Munsterhuis van Munsterhuis Autobedrijven: “Het is voor ons een grote eer om het merk Alpine te mogen vertegenwoordigen. Ons Alpine verleden begint bij onze moeder. Zij was gecharmeerd van de A110 en heeft daar dan ook een exemplaar van gereden. Opgevolgd door viermaal een A310, driemaal een GTA en als laatste een scarabee-groene GTA Le Mans. Zij gaat nu ook één van de eerste Alpine modellen rijden. We zijn zeer verheugd met de terugkeer!”

Contact
Alpine Centre Hengelo
Goudstraat 31-49
7554 NG HENGELO
Tel. 074-2430055

Alpine advisor: Lars-Peter Dijkstra
alpine@munsterhuis.nl

Facebook: https://www.facebook.com/alpinecentrehengelo/
Website: http://www.alpinecentrehengelo.nl/

over Alpine