Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Alpine toont zijn veelzijdigheid op Masters Expo 2022

Alpine   Persbericht

Alpine is aanwezig tijdens de Masters Expo 2022, waar het merk de Alpine A110 S en Alpine A110 GT tentoonstelt. Deze modellen vertegenwoordigen de veelzijdigheid van de Alpine A110, die beschikbaar is met extra focus op sportiviteit en prestaties, of meer op dagelijkse inzetbaarheid, in alle gevallen zonder het kenmerkende Alpine DNA uit het oog te verliezen. Zowel Alpine Centre Soestdijk als Alpine Centre Hengelo zijn aanwezig om de gasten te ontvangen op de stand.

Alpine A110 S
De Alpine A110 S trekt op de beursvloer de aandacht met zijn Aero Pack en oranje carrosseriekleur. De A110 S is als topmodel van het aanbod volledig gericht op sportieve prestaties. Het Sport-onderstel zorgt ervoor dat het vermogen van 220 kW (300 pk) volledig tot zijn recht komt. De A110 S is een rasechte sportauto en voorzien van een modelspecifiek aerodynamicapakket, optioneel gecombineerd met semi-slick-banden. Kortom, ideaal voor bestuurders die verlangen naar maximale precisie, zeker op het circuit.

Alpine A110 GT
De Alpine A110 GT is op de beurs aanwezig in de carrosseriekleur Gris Tonnerre mat, een kleur waarin de elegante grand tourer binnen het A110-gamma uitstekend tot zijn recht komt. De 220 kW (300 pk) sterke turbomotor zorgt in combinatie met het Alpine-onderstel voor een prettige balans tussen prestaties en comfort. Maar weinig sportauto’s in dit segment zijn zo veelzijdig. Zowel bij dagelijks gebruik als op lange afstanden biedt de Alpine A110 GT optimaal rijplezier.

Hét zakelijke lifestyle-event
De Masters Expo 2022 is de directe opvolger van de Masters of LXRY van voorgaande jaren. Het is hét zakelijke lifestyle-event waar meer dan 400 spraakmakende bedrijven uit uiteenlopende branches samenkomen, van mobiliteit tot design, tech en vastgoed. Het evenement biedt een unieke combinatie van gastronomie, live entertainment, podcastopnames, kunst en design. Met een totaal oppervlakte van 40.000 m2 is de Masters Expo het grootste netwerkevent van Nederland.

De Masters Expo 2022 wordt gehouden van 8 t/m 12 december 2022 in de RAI Amsterdam. Alpine is te vinden in Hal 11 op stand 1110. Tickets voor de Masters Expo 2022 zijn hier te bestellen.

over Alpine