Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Alpine wederom prominent aanwezig op Concours d’Elégance Paleis Het Loo

Alpine

Tijdens de 14e editie van het Concours d’Elégance Paleis Het Loo, vrijdag 29 juni t/m zondag 1 juli 2018, is de nieuwe Alpine A110 uitgebreid te bewonderen bij het Alpine-paviljoen. Behalve de Alpine A110 zijn op het Alpine-display twaalf speciale modellen uit de rijke historie van het merk te zien.

Alpine A110

Na de introductie van de gelimiteerde Alpine A110 Première Edition in maart 2017 vond in maart 2018 op de Autosalon van Genève de première plaats van de nieuwe productieversies A110 Pure en A110 Légende.

Nieuwe uitvoeringen
De Alpine A110 Première Edition is reeds uitverkocht. De nieuwe productieversies Pure en Légende komen daarvoor in de plaats. De Pure is vooral op de bestuurder gericht en het meeste trouw aan de originele A110 Berlinette. De Légende bezit meer kenmerken van een ‘grand tourer’ voor dagelijkse bruikbaarheid, zoals zesvoudig verstelbare comfortstoelen en een rijke uitrusting.

Om geïnteresseerden en andere liefhebbers van alle mogelijke informatie omtrent de Alpine A110 te voorzien, zijn vertegenwoordigers van Alpine Centre Soestdijk en Alpine Centre Hengelo aanwezig.

Het Concours d’Elégance Paleis Het Loo vindt plaats van vrijdag 29 juni t/m zondag 1 juli 2018 op het terrein van Paleis Het Loo in Apeldoorn.

over Alpine