Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Speciale uitvoering van Renaults populaire crossover

Avontuurlijke Renault Captur Helly Hansen met Extended Grip

CAPTUR   Personenauto's

SCHIPHOL-RIJK – Renault introduceert een speciale Helly Hansen-uitvoering van de Captur. Deze versie wordt in gelimiteerde oplage geproduceerd en is ontwikkeld in samenwerking met het bekende, gelijknamige Noorse kledingmerk. De Captur Helly Hansen heeft een onderscheidende uitstraling en is de eerste Renault Captur met Extended Grip, een systeem dat zorgt voor optimale prestaties onder alle omstandigheden. De eerste exemplaren worden in september in Nederland verwacht. Prijzen worden op een later moment bekend gemaakt.

De Renault Captur Helly Hansen onderscheidt zich van de reguliere Captur door de beschermplaten onder de voor- en achterbumper,  de lichtmetalen 17-inchwielen met ‘Black Diamond’-effect en diverse HH-logo’s. Bovendien is de Captur Helly Hansen leverbaar in onder meer de carrosseriekleur Rouge Flamme, die exclusief aan deze uitvoering is voorbehouden. De carrosseriekleur is standaard te combineren met een contrasterende lakkleur op het dak, de voorruitstijlen en de behuizing van de buitenspiegels. De Captur Helly Hansen beschikt over een hoogwaardig interieur met standaard half kunstlederen TEP bekleding en het Pack Look Interieur met accentueringen in de kleur Rouge. De standaarduitrusting is buitengewoon royaal, met vrijwel alle comfort- en luxevoorzieningen die voor de Captur beschikbaar zijn, inclusief het multimedia-/navigatiesysteem R-Link met touchscreen en achteruitrijcamera.

Extended Grip
De Helly Hansen-uitvoering is de enige Captur die standaard is uitgevoerd met Extended Grip. Dit geavanceerde systeem is de volgende stap in de evolutie van tractiecontrole. Het systeem biedt drie standen (Normale Weg, Onverharde Weg en Expert) en dankzij de uitgekiende aansturing van het koppel naar de wielen is de grip in alle situaties optimaal, ook bij sneeuw en ijzel. Wanneer de auto in de stand ‘Onverharde Weg’ en ‘Expert’ de snelheid van 40 km/uur passeert, schakelt het systeem automatisch over naar ‘Normale Weg’.

Tags Captur

over Renault Group