Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Dacia introduceert nieuwe Lodgy Stepway

Dacia   Lodgy   Personenauto's

Dacia introduceert de Lodgy Stepway. Een ruime vijf- of zevenzits MPV met de uiterlijke kenmerken van een crossover en met een uitgebreide uitrusting. De Lodgy Stepway is met ingang van april te bestellen vanaf 18.790 euro.

De nieuwe Dacia Lodgy Stepway valt op door de zwarte zijskirts en wielkastverbreders. Ook de skidplates in chroomkleur met satijnglans aan de voor- en achterzijde dragen bij aan het stoere beeld. De dakrails, buitenspiegelkappen en 16” lichtmetalen ‘Panache’-wielen zijn in ‘Dark Metal’ uitgevoerd. De Stepway-striping maken het beeld van een crossover compleet.

Het interieur onderscheidt zich met een volledig donker antraciet dashboard met blauwe omlijsting van de luchtstroomopeningen, de middenconsole en de tellers van het instrumentencluster. De naam Stepway komt terug in de rugleuning van de stoelbekleding. Tot de standaarduitrusting behoren onder meer airconditioning, het MEDIA NAV multimedia- en navigatiesysteem, cruisecontrol en parkeersensoren in de achterbumper.

Dacia levert de Lodgy Stepway met keuze uit een TCe 115 benzine- of een dCi 110 dieselmotor. Hij is leverbaar als vijf- en zevenzitter en er zijn vijf exterieurkleuren beschikbaar: Blanc Glacier, Gris Comète, Noir Nacré, Gris Platine en de exclusief voor de Stepway leverbare kleur Bleu d’Azurite. De prijzen beginnen bij 18.790 euro voor de vijfpersoons Dacia Lodgy Stepway TCe 115. De meerprijs van de zevenzitsversie bedraagt 900 euro.

over Dacia