Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Dacia Jogger: nieuwe 7-zits gezinsauto staat in de startblokken

Dacia   Personenauto's

De 'outdoor' gezinsauto van Dacia, met tot 7 zitplaatsen
Met vijf of zeven zitplaatsen is de Dacia Jogger ideaal voor (grote) gezinnen. Hij is veelzijdig en maakt met zijn uiterlijk een knipoog naar avontuurlijke uitstapjes in de natuur. De auto wordt gekenmerkt door de pragmatische insteek van Dacia. Het is een auto die de ruimte biedt om met vrienden en familie en met volledige vrijheid erop uit te trekken.

Dacia Jogger: kort van naam, groots van nature

Jogger is een simpele, moderne naam die voor iedereen goed is uit te spreken en die universeel te begrijpen is. De naam staat voor dynamiek, positieve energie en outdoor. Het achtervoegsel ‘-er’, net als bij het iconische SUV-model Duster, verwijst naar robuustheid en uithoudingsvermogen.

In de startblokken in München

De nieuwe Dacia Jogger wordt op 3 september om 10.00 uur onthuld tijdens een online event, dat via deze link is bij te wonen. Kort daarna, op 6 september, zal de auto te zien zijn op de IAA Mobility in München waar ook Dacia CEO Denis Le Vot bij aanwezig is. Daarna, vanaf 7 september, volgt een programma van nieuwe en spannende evenementen door de stad. De laatste updates over deze evenementen zijn te volgen via events.dacia.com.

Over Dacia