Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Dacia nieuwsbrief – februari 2021

Dacia   Personenauto's

• Nieuw: maandelijkse Dacia nieuwsbrief
• Overzicht van het belangrijkste nieuws van vorige maand
• Focus op… Bigster Concept
• De toekomstige actualiteit

Dacia is het merk dat de essentie van het autorijden voortdurend herdefinieert. Na Logan, Sandero en Duster maakt Dacia zich opnieuw op om een mobiliteitsrevolutie te ontketenen met Spring, de meest betaalbare elektrische wagen op de Europese markt.

Het merk blijft bovendien producten aanbieden die zinvol zijn voor de klanten, alle nodige uitrusting bieden zonder overbodige franjes en een onklopbare prijs hebben. Dacia zal altijd Dacia blijven!”

Denis Le Vot, Algemeen Directeur van het merk Dacia.

OVERZICHT VAN DE ACTUALITEIT VAN JANUARI

Tijdens de voorstelling van het strategische plan ‘Renaulution’ door Groupe Renault heeft het merk Dacia de aandacht gevestigd op zijn strategie voor de komende vijf jaar…

Autoblad L’argus (Frankrijk) heeft Nieuwe Sandero onlangs bekroond met de titel van ‘Auto van het Jaar 2021’ over alle categorieën heen, nadat hij ook de trofee voor ‘Stadswagen van het Jaar 2021’ op zijn naam mocht schrijven.

FOCUS OP… BIGSTER CONCEPT,

EEN FRISSE WIND VOOR HET C-SEGMENT

Dacia zet het C-segment op zijn kop!

Bigster Concept blikt vooruit op de SUV die op zijn beurt de conventies zal doorbreken en het C-segment toegankelijk zal maken voor de prijs van een voertuig uit het lagere segment.

Het seriemodel dat van Bigster Concept wordt afgeleid, zal zich robuust en ruim tonen. Hij zal alles bieden wat kopers van een compacte SUV verwachten, zonder overbodige franjes.

Dacia Bigster Concept belichaamt de evolutie van het merk. De essentie, met een vleugje frisheid en een outdoor uitstraling. Hij bewijst dat toegankelijkheid en aantrekkelijkheid perfect hand in hand kunnen gaan.”

Alejandro Mesonero-Romanos, Directeur Design van Dacia


Persvloot Dacia modellen beschikbaar voor media- en persdoeleinden:

• Nieuwe Sandero TCe 100 Bi-Fuel
• Nieuwe Sandero Stepway TCe 90

Contact via: pr@dacia.nl

BINNENKORT TE ONTDEKKEN

Spring is coming in maart …

over Dacia