Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Dacia onthult nieuwe Sandero, Sandero Stepway, Logan en Logan MCV tijdens Autosalon van Parijs

Dacia   Personenauto's

Dacia grijpt de Autosalon van Parijs aan om – in een jaar van recordverkopen – feest te vieren met zijn klanten. Het merk presenteert in Parijs een groot deel van het gamma, onder meer de nieuwe Sandero, Sandero Stepway, Logan en Logan MCV. Nu nóg mooier en nog steeds aantrekkelijk geprijsd.

De vier modellen hebben allemaal een compleet gerestylede voorkant, waarmee de modellen een Dacia-familiegezicht hebben gekregen. De bumper, de grille en de ventilatieroosters zijn verder doorgetrokken en geven de modellen een robuust uiterlijk. De nieuwe ledverlichting toont elegant en modern. De leds vormen vier rechthoeken en zijn typerend voor het nieuwe Dacia. De achterlichten van de Sandero, de Sandero Stepway en de Logan zijn in dezelfde stijl uitgevoerd. In het interieur zijn veranderingen doorgevoerd aan de uitvoering, het materiaalgebruik, de ergonomie, de bergruimte en meer.

Onthulling op Autosalon van Parijs

De modellen die een complete make-over hebben gekregen, inclusief de motor, worden onthuld op de Autosalon van Parijs, tijdens de persconferentie op donderdag 29 september om 10.45 uur in hal 1 op de Dacia-stand. Spreker is Jean-Christophe Kugler, Executive Vice President en directeur van de Europese regio.

Over Dacia