Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Speciale uitvoering met elegante styling en rijke uitrusting

Dacia presenteert Sandero Série Limitée Blackline

Dacia   Personenauto's   Sandero

Dacia introduceert een speciale uitvoering van de Sandero: de Série Limitée Blackline. Deze versie onderscheidt zich door zijn elegante uitstraling, fraaie interieurdetails en rijke uitrusting. De Sandero Série Limitée Blackline debuteert op de Autosalon van Parijs die wordt gehouden van 4 tot en met 19 oktober a.s. De speciale uitvoering van de Sandero verschijnt eind dit jaar bij de Nederlandse dealers.

Met de nieuwe Sandero Série Limitée Blackline geeft Dacia zijn populaire hatchback nog meer uitstraling. Deze speciale uitvoering in gelimiteerde oplage is gebaseerd op het omvangrijke Lauréate-uitrustingsniveau, aangevuld met Cruise Control, lederen stuurwiel en speciale 15” lichtmetalen wielen.

Eyecatcher
De Sandero Série Limitée Blackline is een echte eyecatcher. Hij heeft zijn elegante uitstraling mede te danken aan de standaard 15″ lichtmetalen wielen Dark Metal en de in hoogglans zwart uitgevoerde buitenspiegel-kappen en B-stijl. Er is keuze uit acht carrosseriekleuren, waaronder de volledig nieuwe ‘Gris Comète’, die alleen leverbaar wordt op de Sandero Série Limitée Blackline.
Hoogglans zwarte elementen zijn ook terug te vinden in het interieur, zoals de omlijsting van de middenconsole en de afwerking van het stuurwiel. Het geheel wordt fraai afgewerkt met verchroomde deurgrepen.

Levendige prestaties
Dacia levert de Sandero Série Limitée Blackline uitsluitend met de TCe 90-turbobenzinemotor. Deze beproefde krachtbron combineert levendige prestaties met een bescheiden brandstofverbruik van 5,0 l/100 km (volgens NEDC), wat overeenkomt met een CO2-uitstoot van 116 g/km. Net als alle andere modellen van Dacia geldt voor de Sandero Série Limitée Blackline een garantietermijn van drie jaar of 100.000 kilometer. De prijzen worden in aanloop naar de introductie op de Nederlandse markt bekendgemaakt.

Dacia importeert van de op de Autosalon van Parijs getoonde nieuwe uitvoeringen alleen de Sandero Blackline in Nederland. De Duster Blackstorm komt niet in Nederland op de markt.

over Dacia