Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Dacia Spring in verrassend e-sports-videogame toernooi

Dacia

Wat als we allemaal elektrisch gingen rijden? Dat is precies waar Dacia gamers mee laat kennismaken, met een mix van auto’s en voetbal in de game Rocket League®. Van 5 tot 24 april organiseert Dacia in Europa het Dacia Spring Electric Tournament, het eerste e-sports-toernooi waarbij spelers hun auto kunnen customizen. Op deze manier wil Dacia aan de jonge gamers laten zien dat Dacia erin is geslaagd om de elektrische auto bereikbaar te maken voor iedereen.

DACIA SPRING ELECTRIC TOURNAMENT

Dacia introduceert in samenwerking met Rocket League® een nieuw e-sports-toernooi: het Dacia Spring Electric Tournament.

Om aan het toernooi deel te nemen moeten de spelers teams van drie vormen. Vervolgens kunnen zij hun Dacia Spring customizen met elektrische gadgets. Het idee hierachter? Laten zien hoe gemakkelijk en leuk het is om elektrisch te rijden, ook voor gamers. De teams nemen deel aan verschillende minigames. Ze kunnen zich aanmelden via: https://linktr.ee/Daciaspringelectrictournament

Het toernooi is van 5 tot 24 april. In die periode worden negen meetings gehouden, waarvan er vier worden uitgezonden met commentaar van Rocket Baguette, het collectief van officiële commentatoren voor de game. Deze uitzendingen hebben gemiddeld zo’n 13 miljoen kijkers wereldwijd. Iedere wedstrijd kan na afloop ook nog eens worden afgespeeld op de Twitch-kanalen van de deelnemende gamers.

over Dacia