Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Dacia Spring nu extra aantrekkelijk

Dacia   Persbericht   Spring

Meer dan de helft van alle Dacia Spring-klanten zijn particulieren. Daarmee behoort de compacte, volledig elektrische Dacia tot de bestverkochte elektrische auto’s aan particulieren in Europa. Dacia vergroot de aantrekkingskracht van de Spring in Nederland nu nog verder met een extra scherp private leaseaanbod en een financieringsvoorstel dat ook heel aantrekkelijk is voor zakelijke klanten.

De Dacia Spring is nu te rijden voor een private leasetarief vanaf slechts € 249,- per maand. Dit tarief geldt voor de uitvoering Essential met een 27 kWh-batterij, een 33 kW sterke elektromotor en een actieradius tot 230 kilometer (WLTP). De Dacia Spring komt echter in aanmerking voor overheidssubsidie (SEPP)*** voor particulieren. In het geval van private lease wordt de subsidie omgezet in een bijdrage van € 61,- per maand, wat betekent dat een nieuwe Dacia Spring al is te rijden voor slechts € 188,- per maand*. Bovendien is het scherpe private leaseaanbod gebaseerd op een looptijd van 48 maanden, ofwel aanzienlijk korter dan de looptijd van 72 maanden die normaliter door private leaseaanbieders wordt gecommuniceerd.

ESSENTIAL EN EXPRESSION

De Dacia Spring in de uitvoering Essential is standaard uitgerust met onder meer airconditioning, DAB+ radio met bluetooth en usb-aansluiting, Active Emergency Braking System en Hill Start Assist. Voor slechts € 10,- per maand extra is de Dacia Spring ook te private leasen als rijker uitgeruste Expression-uitvoering.

50/50-deal zakelijk: 0% rente

Behalve de particuliere klant denkt Dacia ook graag mee met de zakelijke klant. Daarom heeft Dacia, naast het extra scherpe private leaseaanbod, ook een aantrekkelijk financieringsvoorstel. Met de zogeheten 50/50-deal** is de Dacia Spring direct uit voorraad te rijden door 50% van het aankoopbedrag nu te betalen, en de rest tegen een rentetarief van 0% te financieren. Dit is voor elke zakelijke klant interessant, maar opent ook een manier van auto’s financieren voor klanten die bijvoorbeeld vanuit geloofsovertuiging geen rentedragende leningen aangaan.

De Dacia Spring is een compacte elektrische auto waarmee Dacia de markt voor nieuwe, 100% elektrische auto’s toegankelijk heeft gemaakt voor het grote publiek. De gemiddelde afstand die Dacia Spring-rijders dagelijks afleggen, ligt rond de 30 kilometer. Dit betekent dat de actieradius van 230 kilometer (WLTP) voldoende is om de auto niet meer dan één keer per week te hoeven opladen. Daar waar de Spring als handige stadsauto is ontworpen en met zijn compacte formaat daar ook volledig aan voldoet, valt ook het gebruik buiten de grote steden op. Met veel interactie tussen verschillende dorpen die vaak via provinciale wegen verbonden zijn, blijkt de Spring een ideaal voertuig voor veel klanten.

Kijk voor meer informatie over het scherpe private leaseaanbod en de 50/50-deal op dacia.nl.

* Dacia Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Mobilize Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s inclusief btw. Inbegrepen: motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering (eigen bijdrage € 450,- op casco), onderhoud, reparatie & banden, vervangend vervoer na 24 uur, pechhulp Europa, afleverkosten, schadeverzekering voor inzittenden en bescherming bij inkomstenverlies, btw en administratiekosten. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. Communicatie tarieven o.b.v. 48 maanden, 5.000 km/jaar en € 450 Eigen Risico. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk. Fouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden. Bekijk voorwaarden. De max. meerkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,10, max. minderkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,03. Dacia Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.

** Spring Electric 45 Essential voor € 265,- per maand o.b.v. € 21750,- consumentenadviesprijs, aanbetaling, looptijd 36 maanden o.b.v Dacia Spring 50/50 deal. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet/Jaarlijkse kostenpercentage van 0%. Geen maximaal te financieren bedrag. Het maandbedrag mag niet lager zijn dan 2% van je slottermijn. Aanbod is geldig van 17-01-2024 t/m 17-03-2024. Op de “Dacia 50/50 deal” financiering zijn actievoorwaarden van toepassing. Dacia 50/50 deal, is alleen mogelijk met een 50% aanbetaling van het totaal bedrag en 50% financieren, geen slottermijn mogelijk. Mobilize Financial Services behoudt zich het recht voor de beschikbaarheid van Dacia autofinanciering zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door Mobilize Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (KvK-nummer 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s, exclusief BTW. Rentewijzigingen, typ- en drukfouten voorbehouden.

*** EV overheidssubsidie in 2024 beschikbaar en tot een looptijd van 48 maanden. Berekende EV subsidie per maand berekend o.b.v een looptijd van 48 maanden en subsidie van €2.950,-. Kijk hier voor meer informatie.

over Dacia