Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Dacia Spring: nu te reserveren

Dacia   Spring

Dacia maakt elektrische mobiliteit bereikbaarder dan ooit met de voordeligste 100% elektrische auto, ‘exclusief voor iedereen’: de Dacia Spring. Liefhebbers kunnen de Dacia Spring, met een prijs vanaf € 17.890,-, nu reserveren op www.dacia.nl. Zij kunnen dan als eersten proefrijden in de voordeligste 100% elektrische auto en een bestelling plaatsen. De eerste auto’s worden in de herfst geleverd. Bestellen bij de dealer is mogelijk vanaf medio juni. Met een 27,4 kWh batterij heeft de Dacia Spring een actieradius tot 230 kilometer WLTP of 305 kilometer WLTP City*.

De nieuwe Dacia Spring luidt een nieuw tijdperk in: het tijdperk van elektrische mobiliteit voor iedereen. De wendbare, robuuste en ruime Dacia Spring combineert de merkwaarden van Dacia met 100% elektrische aandrijving – dat is genieten van de stilte en het gebruiksgemak in de stad en ver daarbuiten.

* WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) is een nieuw Europees testprotocol dat beter aansluit bij de daadwerkelijke verbruikswaarden van het voertuig. De actieradius is afhankelijk van diverse factoren, zoals de plaats van gebruik, rijstijl, weersomstandigheden en de belading van de auto. Dacia geeft een garantie van 8 jaar/120.000 km op de batterij.

Over Dacia