Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

De Megane Coupe-Cabriolet Serie Limitee Monaco GP

De Série Limitée Mégane Coupé-Cabriolet Monaco GP is een grote persoonlijkheid. Het front met de zwarte koplampkappen en de grote luchtinlaat is bijzonder sportief. Strakke lijnen, klassieke vormen, de juiste verhoudingen en een evenwichtig geheel benadrukken deze sportieve lijn. De exclusieve carrosseriekleur Blanc Nacré komt goed tot zijn recht door de carrosseriedelen die zijn uitgevoerd in Noir Etoilé waardoor er een tweekleurig effect ontstaat – als ware de dresscode ‘gala’.

De diffuser achter in Noir Brillant versterkt de sportieve stijl door het ‘ground effect’ dat we kennen van de formule 1. Het interieur oogt chique met de donkergrijze leren bekleding die ook weer smaakvol contrasteert met Blanc Nacré elementen. De bekleding en de vloermatten zijn voorzien van een ‘Monaco GP’ logo. Het glazen dak zorgt voor een prettig, licht interieur.

Het gevoel voor esthetica vertaalt zich ook in de bijzondere zorg die is besteed aan ieder onderdeel. De buitenkant van de auto is verfraaid met buitenspiegelkappen, een diffuser en de mistlamplijsten in Noir Brillant. Binnenin ontstaat een fris geheel doordat de sierlijsten op het dashboard en de portieren en de middenconsole in Blanc Nacré zijn uitgevoerd. Vanwege het exclusieve karakter heeft iedere auto een plaat met zijn Série Limitée nummer en een Monaco GP badge op de zijkanten. Aluminium pedalen en lichtmetalen 17’’ wielen type Celsium in Noir Brillant maken het sportieve geheel compleet.
Het rijke karakter uit zich ook in de geboden uitrustingen waaronder Carminat TomTom® Live, automatische airco, een Renault Card, parkeersensoren.

Prijzen Mégane Coupé Cabriolet Série Limitée Monaco GP:
– TCe 130: € 36.490,- incl. BTW en BPM
– 2.0 16V 140 CVT: € 38.890,- incl. BTW en BPM

Monaco in het kort
De Série Limitée Monaco GP symboliseert de historische samenwerking van Renault met de Automobile Club de Monaco. Sinds de overwinning van François Repusseau met de Renault 40CV bij de Rallye van Monte-Carlo in 1925 delen beide partijen dezelfde waarden en dezelfde bezieling.
Eén van de hoogtepunten van een Formule 1 seizoen is de Grand Prix van Monaco, een race die heel vaak is gewonnen door Renault (in 2011 nog door S. Vettel).

over Renault Group