Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

De nieuwe Renault Kadjar: attractieve stijl en nog meer comfort

KADJAR

Met zijn vloeiende lijnen, dynamische kwaliteiten en hoog comfortniveau verkreeg de Renault Kadjar bij zijn introductie in 2015 direct een sterke positie in het compacte SUV-segment.

De nieuwe Renault Kadjar is op alle fronten verbeterd. Traditionele SUV-kenmerken worden gecombineerd met een extra attractieve en stijlvolle uitstraling met dynamische, strakke lijnen.

De Kadjar legt de nadruk op comfort, kwaliteit en ergonomisch design. Het interieur is opnieuw ontworpen voor een nog aangenamere ervaring.

Tot slot is het rijplezier in de Renault Kadjar verder verhoogd dankzij de nieuwe, geavanceerde en efficiënte benzine- en dieselmotoren.

Prijzen en data worden in een later stadium bekend gemaakt.

“De Kadjar is sinds de lancering in 2015 een belangrijk model in het aanbod van Renault. Met een moderner en stijlvoller design, verhoogd comfort en zichtbaar verbeterde kwaliteit behoudt de Kadjar zijn sterke positie.”

Volledig nieuwe lichtsignatuur

Aan de voorzijde wordt de nieuwe Kadjar gekenmerkt door de C-vormige lichtsignatuur zoals bij andere Renault modellen. Dit wordt extra verfraaid door de knipperlichten te integreren in de led-dagrijverlichting. Tevens maken de mistlampen nu gebruik van LED Pure Vision techniek (standaard vanaf de uitvoering Intens) waarmee zes keer minder energie verbruikt wordt dan bij halogeenlampen. De mistlampen zijn bovendien rechthoekig, waarmee het avontuurlijke karakter van de Kadjar geaccentueerd wordt.

Ook aan de achterzijde zijn de indicatoren voorzien van led-verlichting, evenals de achteruitrij- en mistverlichting die een slanker ontwerp gekregen hebben en nu in de achterbumper geïntegreerd zijn.

Sterkere visuele identiteit

De ontwerpers hebben het design aan de voor- en achterzijde herzien om de aantrekkingskracht van de Kadjar te versterken. Zo is de grille breder en voorzien van nieuwe verchroomde elementen. De bumpers zijn stijlvoller, terwijl nu een groter deel daarvan in carrosseriekleur is gespoten.

Krachtige exterieurstyling

Afhankelijk van het uitrustingsniveau is de nieuw ontworpen achterbumper voorzien van verchroomde details waarmee de krachtige uitstraling van de Kadjar versterkt wordt. De topversies hebben tevens een haaienvinantenne.

Nog meer keuze

De nieuwe Kadjar is leverbaar met keuze uit nieuw ontworpen wielen van 17- tot 19-inch en drie nieuwe carrosseriekleuren: ‘Vert Oural’, ‘Bleu Iron’ en ‘Gris Highland’.

Lees in het volledige persdossier verder over:
Interieur, comfort, kwaliteit, bruikbaarheid en motorenaanbod

Tags Kadjar

over Renault Group