Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

De nieuwe Renault Kadjar

KADJAR   Personenauto's

SCHIPHOL-RIJK – De nieuwe Kadjar is Renaults eerste crossover in het C-segment. Hij markeert een nieuw hoogtepunt op het gebied van rijplezier, atletisch design, hoogwaardige kwaliteit en efficiency. De Renault Kadjar is gebaseerd op het C-/D-platform van de Alliantie Renault-Nissan, waarin alle ervaring die de Alliantie heeft op het gebied van crossovers is gebundeld. Renault produceert de Kadjar in het Spaanse Palencia. Deze hypermoderne productielocatie is uitgebreid met nieuwe apparatuur en faciliteiten die bijdragen aan de hoge kwaliteitseisen. Eind juni staat de nieuwe Kadjar bij de Renault-dealers in de showroom.

Robuust, veelzijdig en efficiënt

De Renault Kadjar verenigt kenmerken van een SUV, stationwagen en hatchback en bezit alle kwaliteiten van een rasechte crossover. Met de optionele Four-Wheel Drive vierwielaandrijving en royale bodemvrijheid van 200 mm biedt hij uitstekende 4×4-capaciteiten. Het gebruiksvriendelijke en flexibel in te delen interieur is indrukwekkend ruim, terwijl de riante bagageruimte met een inhoud van minimaal 472 liter behoort tot de ruimste in deze klasse.

Talrijke rijhulpsystemen dragen bij aan het hoge comfortniveau, zoals het R-Link 2 multimedia- en navigatiesysteem voor gepersonaliseerde en intuïtieve connectiviteit.

De Kadjar staat ook garant voor zeer gunstige verbruikscijfers in combinatie met de Energy dCi 110 dieselmotor. Met een CO2-uitstoot van slechts 99 g/km zet de Renault Kadjar de maatstaf in zijn klasse. De Energy dCi 110 is standaard gekoppeld aan een handgeschakelde versnellingsbak. De automatische EDC-transmissie met dubbele koppeling is optioneel. Beide versies zijn goed voor 20% bijtelling bij zakelijk gebruik.

Lees het volledige persbericht in de bijlage

over Renault Group