Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Zanger en Popstars-winnaar houdt het binnen de familie

Dean Saunders kiest voor Renault Mégane Estate GT Line

Dean Saunders, zanger en in 2011 de winnaar van talentenjacht Popstars, komt uit een talentvolle (zang)familie. Dat hij ook de kwaliteiten van de Renault-familie erkent, blijkt wel uit de keuze voor zijn auto’s. Maandag 15 april jl. nam Saunders de sleutels in ontvangst van een Renault Mégane dCi 110 EDC GT Line, terwijl hij ook al een Dacia Duster bezit.

Om het nuttige met het aangename te verenigen, heeft de zanger de Mégane Estate laten uitvoeren als sportieve GT Line. Deze uitvoering koppelt sportieve uiterlijke elementen – zoals lichtmetalen 17-inchwielen en in de kleur Dark Metal uitgevoerde buitenspiegelkappen, handgrepen en diffuser – aan een evenzo sportief interieur en eveneens sportieve rijeigenschappen. Dean rijdt veel kilometers in verband met zijn dagelijkse optredens. ‘Met deze Mégane Estate kan ik comfortabel van concert naar concert rijden. Daarbij is het een gave auto. De Dacia Duster gebruiken we voor het gezin’, aldus Saunders.

Bestverkochte auto
De Renault Mégane was vorig jaar met 21.433 stuks de bestverkochte auto van Nederland. Hoofdverantwoordelijk voor deze koppositie is de Renault Mégane Estate ENERGY dCi 110 Stop & Start eco2. Deze uitvoering valt ook dit jaar in de voor leaserijders gunstige bijtellingscategorie van 14 %, als gevolg van het feit dat Renault de CO2-uitstoot verder heeft verlaagd van 90 naar 88 g/km.

Tags Mégane
foto's

over Renault Group