Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Een MPV met nog meer plaats(en): De Renault Grand Kangoo

Sinds de lancering van de Kangoo familie in 1997 is dit gamma verder ontwikkeld, zodat altijd kon worden voldaan aan de behoeften van zowel particulieren als zakelijke klanten. Na de langverwachte elektrische Kangoo Z.E. in het bedrijfswagengamma, laat de MPV alweer van zich spreken met deze 5- of 7-zits versie. Met de Grand Kangoo wordt gezinnen en zakelijke klanten nog meer extra ruimte geboden, zowel voor passagiers als voor goederen

Een MPV met 7 echte zitplaatsen
De Grand Kangoo is een nieuwe Renault waarmee tot 7 personen comfortabel kunnen worden vervoerd. Bij de ontwikkeling van dit model is aan drie aspecten bijzondere aandacht besteed:

COMFORT EN RUIMTE
De Grand Kangoo is een auto met 7 echte zitplaatsen. Op de derde zitrij staan twee losse stoelen van hetzelfde model als die van de tweede zitrij in een Scénic. Ze zijn ergonomisch en perfect afstelbaar zodat ze maximaal comfort bieden, ook tijdens langere ritten. Ze zijn op rails gemonteerd en kunnen dus naar voren en naar achteren worden geschoven afhankelijk van de lichaamsbouw van de passagiers. De knieruimte is maar liefst 145 mm, en dat is ‘best in class’. De passagiers van de derde zitrij hebben beide aan de zijkanten opbergruimte tot hun beschikking en kunnen ook de muziek goed horen via hun eigen luidsprekers.

Tags Kangoo MPV
downloads

over Renault Group