Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Elektrische Renault rijders gezocht!

SCHIPHOL-RIJK – Wie wil zijn of haar elektrische Renault uitlenen om mee proef te rijden? Die oproep doet Renault aan rijders van de elektrisch aangedreven modellen Twizy, ZOE en Kangoo Z.E. Het Franse merk doet dat in het kader van de Nationale Instapdag op 19 september georganiseerd door Stichting Natuur & Milieu.

LAAGDREMPELIG
De Nationale Instapdag is opgezet om automobilisten op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met elektrisch rijden. Het is een initiatief van de Stichting Natuur & Milieu in het kader van de Europese Mobiliteitsweek (16-22 september). Op deze dag zijn in Nederland honderden ‘particuliere’ showrooms geopend. Hier kunnen eigenaren en bestuurders van elektrische auto’s enthousiast de voordelen belichten en, waar het mogelijk is, zelf de pittige acceleratie en de stille rijeigenschappen tijdens een proefrit ervaren. Een soort Open Huizen Dag, maar dan met elektrische auto’s. De Instapdag-showrooms zijn te vinden op: http://www.instapdag.nl/showrooms.

INSTAPDAG STRAATPRIJS
Renault verwacht grote belangstelling van rijders van de elektrisch aangedreven Twizy, ZOE, en de Kangoo Z.E. Dit zijn mensen die trots zijn op hun auto en graag ervaringen delen met buren, vrienden en kennissen. Degene die zich voor deze actie aanmeldt, krijgt een pakket om hun parkeerplaats, oprit of garage om te toveren tot een persoonlijke showroom. Aanmelden kan via: http://www.instapdag.nl/showrooms/nieuwe-showroom. Er liggen bovendien aantrekkelijke prijzen in het verschiet. De showroom met de meeste bezoekers wordt bijvoorbeeld beloond met de Instapdag Straatprijs. En ook voor de bezoekers zelf zijn er mooie prijzen te winnen.

Daarnaast kan iedereen die belangstelling heeft voor een elektrisch aangedreven Renault altijd terecht voor een proefrit bij een van de Renault Z.E. dealers. Deze staan vermeld op de site www.renault-ze.nl.

over Renault Group