Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Friese ABD Renault dealer of the year 2015

Persbericht

SCHIPHOL-RIJK – De Friese Renault-dealer ABD is voor de tweede keer op rij de winnaar van de titel Renault Dealer of the Year. De Gelderse dealer Segerink & Wolbers legde voor de derde achtereenvolgende keer beslag op de tweede plaats, op kleine afstand van de winnaar. Dealer AHZ in de regio Den Haag-Leiden was in 2015 de snelste stijger en werd bovendien derde in de eindrangschikking van de Dealer of the Year 2015-awards.

Bij de Renault Dealer of the Year-verkiezing draait het om de prestaties van de dealers op het gebied van sales, aftersales en kwaliteit. Met de strijd om de titel stimuleert Renault om nog beter te presteren.

‘Dat is toch geweldig, dat we in ons 40ste jubileumjaar ook de titel Dealer of the Year 2015 innen!’, reageert directeur Wybe Kooistra van dealer Renault ABD enthousiast. ‘Dit is een beloning voor onze hele organisatie

CONTINU PROCES
De Friese dealer scoort al jaren hoog op het gebied van klanttevredenheid. De website van ABD meldt dat maar liefst 92 procent van de klanten de dealer aanbeveelt bij familie en vrienden. Verder is ABD al meermaals door Renault onderscheiden met de Global Quality Award gebaseerd op kwaliteit in dienstverlening. Vorig jaar ontving ABD Renault óók al de titel Renault Dealer of the Year 2014.

Sinds de oprichting in 1975 is ABD Renault voortdurend gegroeid. De dealer heeft vestigingen in Drachten, Dokkum, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek.

Fotobijschrift: De heer Wybe Kooistra (links), directeur Renault ABD, winnaar van de Renault Dealer of the Year 2015-verkiezing, ontvangt de eerste prijs uit handen van de heer Diederik Mol, Country Operations Manager Renault Nederland.

Tags Award Dealer

over Renault Group