Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Dealer scoort veel punten met kwaliteit in serviceverlening

Friese ABD verkozen tot Renault Dealer of the Year 2014

Persbericht

SCHIPHOL-RIJK – ABD in Friesland heeft de titel Renault Dealer of the Year in de wacht gesleept. De tweede plaats is dit jaar andermaal voor Segerink & Wolbers met vestigingen in Gelderland. De Herwers Groep, actief in de Achterhoek, is op de derde plek geëindigd.

ABD Renault heeft met name goed gescoord op kwaliteit van de service en aftersales-activiteiten. Op drie van de zeven beoordelingscriteria is de maximale score gehaald, waardoor de dealer overtuigend heeft gewonnen.

Klanttevredenheid
Voor klanttevredenheid krijgt de dealer al lange tijd prima cijfers. Op de eigen website staat het klantwaarderingscijfer op een gemiddelde van 9,6. Ook heeft ABD in het verleden meerdere malen de Global Quality Award gewonnen, een prijs voor de Renault-dealer met de beste kwaliteit in service.
ABD is gestart in 1975. Sindsdien is de onderneming alleen maar gegroeid. Momenteel zijn er vestigingen in Leeuwarden, Heerenveen, Drachten, Dokkum en Sneek.

Fotobijschrift:
(v.l.n.r.) De heren Jean-Paul Renaux, algemeen directeur Renault Nederland, en Wybe Kooistra, directeur ABD Renault, bij de uitreiking van de Renault Dealer of the Year Award 2014.

Tags Award Dealer
foto's

over Renault Group