Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Gaëlle Humbert, nieuwe algemeen directeur van RCI Benelux

Persbericht

SCHIPHOL-RIJK – Gaëlle Humbert (1977) is op 1 juni j.l. benoemd tot Algemeen Directeur van RCI Benelux, ter vervanging van Thibault Paland die benoemd werd tot Algemeen Directeur van DIAC (Distribution International de l'Automobile par le Credit). Gaëlle Humbert zal vanuit RCI kantoor Schiphol-Rijk de commerciële activiteiten van RCI leiden in België, Nederland en Groothertogdom Luxemburg.

Gaëlle Humbert is geboren in St Germain-en-Laye (F) en studeerde af aan de ESSEC Business School in Parijs. Na haar studies startte ze haar professionele carrière in 2000 als Controller Prijs-Product bij Citroën Hongarije. In 2002 maakte ze de stap naar RCI Banque als Controller. In 2005 keerde ze terug naar Hongarije als Financieel en Administratief Directeur van RCI Hongarije in Budapest. In 2009 volgde de benoeming tot Chief Financial Officer van RCI Financial Services in het Verenigd Koninkrijk. Drie jaar later kreeg ze de verantwoordelijkheid toegewezen van de Algemene Directie van RCI Ireland voor een periode van 5 jaar. In juli 2017 is zij benoemd tot Projectdirecteur en Adjunct-Directeur van RCI Europa.

Verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten in België, Nederland en Luxemburg

Over RCI:
RCI Benelux is een dochteronderneming van RCI Banque SA.

RCI Banque SA is voor 100% een dochteronderneming van Renault SAS en heeft zijn hoofdzetel in Noisy-le-Grand, Frankrijk.

RCI Banque staat in voor de verkoopfinanciering van de merken van de Renault Groep (Renault, Renault Samsung Motors, Dacia, Alpine) wereldwijd en van de Nissan Groep (Nissan, Infiniti) hoofdzakelijk in Europa, in Rusland en in Zuid-Amerika.

over Renault Group