Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Hippe en fashionable stadsauto voor Holland’s Next Top Model

HNTM-winnares Nicky Opheij wint gloednieuwe Renault Twingo

Personenauto's   TWINGO

SCHIPHOL-RIJK – De nieuwe Renault Twingo is hip, fashionable en customizable. De compacte, wendbare stadsauto heeft een sterke band met mode en trends en is het ideale accessoire voor de stijlvolle vrouw. Daarom is Renault hoofdsponsor van het populaire tv-programma Holland’s Next Top Model. Tijdens de bloedstollende finale op 27 oktober jl. werd Nicky Opheij (19) uitgeroepen tot winnares. Zij wint een gloednieuwe Renault Twingo.

Holland’s Next Top Model is een bekend concept: een internationaal gelauwerde jury gaat op zoek naar nieuwe topmodellen. In het RTL-programma gaan de deelneemsters met elkaar de strijd aan, waarna uiteindelijk één model tot winnares wordt verkozen. Zij krijgt de kans om te stralen op de catwalks en de covers van grote modebladen.

Een van de grote sterren van het seizoen 2014 van Holland’s Next Top Model was de nieuwe Renault Twingo. Die was, dankzij Renault als hoofdsponsor van het tv-programma, veelvuldig prominent in beeld. En dat is niet zomaar. De hippe en trendy stadsauto sluit naadloos aan op de behoeften van modieuze en stijlvolle autorijders die zich willen onderscheiden door hun auto te customizen. Bovendien is de Twingo zeer wendbaar, waardoor hij in elk parkeerplekje past voor een dagje shoppen.

Als winnares van Holland’s Next Top Model 2014 wint Nicky Opheij een gloednieuwe Renault Twingo. Voor haar ligt een glansrijke carrière in het verschiet. Met de nieuwe Twingo rijdt Nicky geheel in stijl naar de vele fotoshoots en catwalks die haar in de toekomst wachten.

Fotocredits: Ruud Baan

foto's

over Renault Group