Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Hoofdrol voor Renault Kadjar in nieuwe RTL 5-serie Extreme Roadtrip

KADJAR   Persbericht   Personenauto's

SCHIPHOL-RIJK – Extreme Roadtrip is de naam van een nieuw spectaculair programma op RTL 5. In de serie is een hoofdrol weggelegd voor de Renault Kadjar. Tijdens een roadtrip langs de extreme sports-hotspots van Frankrijk doet de crossover dienst als robuust en comfortabel vervoermiddel voor drie succesvolle extreme sporters en een flink aantal bekende Nederlanders.

AVONTUURLIJK
Bij een avontuurlijk programma als Extreme Roadtrip hoort een avontuurlijke auto. En omdat de serie zich afspeelt in Frankrijk was het voor de programmakers snel duidelijk dat de rol van trouwe metgezel was weggelegd voor de Renault Kadjar. Het stoere karakter van de Renault Kadjar paste precies in het profiel van de spannende crossover waar de programmamakers naar op zoek waren.

BEKENDE NEDERLANDERS
In Extreme Roadtrip reizen drie extreme sporters – Brigitte, Toine en Chris – in een Renault Kadjar door Frankrijk. De reis voert hen langs tien uiteenlopende extreme sports-locaties waar steeds een andere bekende Nederlander te gast is. Voormalig topjudoka Dennis van der Geest gaat downhillen op een mountainbike en de drie vloggers Kaj, Rico en Stephan van het populaire YouTube-kanaal ‘ZU5E’ binden de skates onder in Parijs. Presentatrice Saar Koningsberger maakt eveneens haar opwachting in Extreme Roadtrip. Zij gaat wakeboarden. Ruud Feltkamp uit ‘Goede Tijden Slechte Tijden’ komt langs om te surfen en zijn GTST-collega Oscar Aerts kiest voor een wel heel heftige extreme sport: hij gaat liggend op een street luge board de berg af.

ROTS IN DE BRANDING
In al dat extreme sports-geweld fungeert de betrouwbare Renault Kadjar als rots in de branding. Hij brengt de vrienden overal naartoe en trotseert met zijn uitstekende allroad-capaciteiten iedere situatie op de weg. Dankzij zijn riante bodemvrijheid van 200 mm en (optionele) Four-Wheel Drive vierwielaandrijving – met keuze uit drie rijmodi (2WD, 4WD Auto en 4WD Lock) – voelt de Renault Kadjar zich ook prima thuis op onverharde paden.
Bovendien is de Renault Kadjar een atletische verschijning die helemaal past bij een sportief programma als Extreme Roadtrip. Hij heeft een vloeiend en atletisch silhouet en de relatief compacte maten geven hem een dynamische look. Ook de opvallende grille en de skidplates benadrukken zijn avontuurlijke inslag, evenals de brede spatborden met zwarte wielkastranden, de aluminiumkleurige dakrails en de fraai ontworpen dorpelbeschermers.

MULTISCREEN FORMAT
Extreme Roadtrip is vanaf 19 november te zien bij RTL 5. Het is een innovatief multiscreen format met wekelijks drie afleveringen van vijf tot acht minuten: twee online, een op TV. Ieder device biedt een andere beleving. Zo verschijnen op YouTube en de site van RTL 5 video’s met een focus op extreme sports en worden verscheidene social mediakanalen ingezet om hoogtepunten uit het programma te verspreiden. Bekijk de Extreme Roadtrip via www.extremeroadtrip.nl.

foto's

over Renault Group