Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

100% elektrische tweezitter het nieuwe gezicht van de stad

Hoofdrol voor Renault Twizy in The Face op RTL5

Persbericht

SCHIPHOL-RIJK – Wie wordt The Face? Dat is de vraag in het gelijknamige RTL5-programma, dat vanavond om 20.30 uur voor het eerst wordt uitgezonden. Het nieuwe gezicht van de stad is in elk geval duidelijk: de Renault Twizy! De 100% elektrisch aangedreven Twizy is hét voorbeeld van de ideale stadsauto, wendbaar, compact, milieubewust en high fasion. Daarmee verdient de Twizy een terechte hoofdrol in The Face.

The Face is een vernieuwende modellenwedstrijd waarin vrouwelijke én mannelijke modellen er alles aan doen om de top van de fashion industry te bereiken. Hierbij worden ze begeleid door vier professionals uit het modellenvak. De presentatie van het programma is in handen van Sylvie van der Vaart.Fotoshoot met de Twizy
In de acht afleveringen van The Face heeft de elektrisch aangedreven Renault Twizy een prominente rol. Niet alleen gaan alle deelnemers moeiteloos hun castings af per Twizy, ze hebben ook een fotoshoot met de innovatieve tweezitter. Ook kijkers kunnen uitgebreid kennismaken met de Twizy: met de SMS & Win-actie rondom The Face kunnen zij een van de eerste Twizy’s in Nederland winnen! The Face wordt vanaf 27 februari elke maandag om 20.30 uur uitgezonden op RTL5. Het programma wordt elke zaterdag om 18.00 uur herhaald.

Over de Twizy
Na de Kangoo Z.E. en de Fluence Z.E., is de Twizy het derde model uit het 100 % elektrische Renault Z.E.-gamma dat op de markt komt. Deze innovatieve tweezitter is compact (2,34 m lang, 1,24 m breed) en wendbaar, wat ‘m perfect geschikt maakt voor het drukke stadsverkeer. Hoewel de Twizy nauwelijks meer ruimte inneemt dan een scooter, biedt hij wel al het comfort en het rijgedrag van een auto, maar zonder uitstoot van schadelijke stoffen. En parkeren is ook geen probleem meer!
De batterij van de Twizy is in nog geen 3,5 uur volledig op te laden; met de geïntegreerde kabel kan dat bij elk stopcontact (220 volt). Hiermee heeft de tweezitter een actieradius van 100 kilometer (ECE-cyclus, de actieradius kan variëren en is afhankelijk van de rijomstandigheden).
De Renault Twizy is veilig, comfortabel, open, energiek en volledig uniek. De vele customize-mogelijkheden maken de auto nog unieker en bieden bovendien de mogelijkheid om de Twizy volledig aan te passen aan de eigen smaak. Deze trendy insteek is direct een mooie link naar de stedelijke wereld van fashion en lifestyle waarin The Face zich afspeelt.

De 100 % elektrische Renault Twizy staat vanaf april bij de Renault Z.E.-dealer. De Twizy is te koop vanaf € 6.990,– inclusief BTW. Zie voor meer informatie www.renault-ze.nl.

Tags Twizy
foto's

over Renault Group