Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Janssen Kerres is ‘Renault Dealer of the Year 2021’

Persbericht   Renault

Het jaar 2021 was opnieuw een jaar vol uitdagingen. Desalniettemin heeft Renault een succesvol jaar gekend met de introductie van de nieuwe Renault Arkana en de zeer recent gelanceerde Renault Megane E-Tech electric (finalist Car of the Year 2022), waarvan de eerste orders al zijn geschreven. Ook de introducties van de nieuwe bedrijfwagens van Renault; de nieuwe Kangoo (International Van of the Year 2022), Express en Trafic hebben ervoor gezorgd dat 2021 geslaagd afgesloten is. Hiermee is Renault in de top 5 van de automerken geëindigd en als nummer 3 in het bedrijfswagensegment. Bovendien heeft met de uitrol van het strategisch plan ‘Renaulution’ de inzet van volume naar waarde en kwaliteit zijn intrede gedaan. De Renault-dealers hebben de schouders eronder gezet en de uitdagingen met beide handen aangepakt. Met als bekroning de ‘Renault Dealer of the Year’ award, die dit jaar werd gewonnen door Janssen Kerres.

van links naar rechts: Stefan Sellahn – Olaf Janssen

JANSSEN KERRES RENAULT DEALER OF THE YEAR 2021

Renault organiseert elk jaar de Dealer of the Year-verkiezing. Deze langlopende traditie is een erkenning voor de inzet van het dealernetwerk voor het merk Renault. Dit jaar is Renault-dealer Janssen Kerres uitgeroepen tot ‘Renault Dealer of the Year 2021’. De dealer behaalde de hoogste scores op het gebied van verkoop, after sales en klanttevredenheid. Om de verschillende merkentiteiten te benadrukken, is er voor het eerst ook een aparte Dealer of the Year-categorie voor Dacia-dealers.

‘’2021 was ook een uitdagend jaar voor Janssen Kerres. Een jaar waarin ook veel van onze Limburgse en Brabantse teams is gevraagd. Ondanks de coronaperikelen hebben we er bewust voor gekozen om de 7 teams van Janssen Kerres stabiel te houden, om zo onze klanten de kwaliteitsbeleving te geven die bij de merken Renault en Dacia hoort. De continue focus op volume en kwaliteit voor zowel sales als after sales, die verbonden zijn aan deze prestigieuze titel, heeft uiteindelijk geresulteerd in het feit dat we de beste Renault-dealer van 2021 zijn geworden. Het is dan ook begrijpelijk dat iedereen binnen Janssen Kerres bijzonder trots is op het behalen van de felbegeerde titel: “Renault Dealer of the Year 2021”. Onze klanten en medewerkers zijn en blijven de belangrijkste ambassadeurs voor Janssen Kerres en voor Renault nu, maar zeker ook voor de toekomst!’’

Vanwege de geldende maatregelen vond de uitreiking van de Dealer of the Year-award wederom online plaats. De prijs is uitgereikt tijdens een livestream evenement waarbij alleen de winnaars aanwezig waren.

TWEEDE EN DERDE PLAATS

Naast de winnaar zijn ook de tweede en derde best scorende dealers benoemd. De tweede plaats is dit jaar voor Terwolde en de derde plaats gaat naar Stam Autobedrijven.

over Renault