Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Kevin Engelsman benoemd tot Head of Press & Public Relations Renault Group Nederland

Corporate   Persbericht

Kevin Engelsman is aangesteld als Head of Press & Public Relations bij Renault Group Nederland. Per 1 april 2022 is hij verantwoordelijk voor de perscommunicatie en public relations van de merken Renault, Dacia, Alpine en Mobilize en voor de corporate en interne communicatie van Renault Group in Nederland.

Als Head of Press & Public Relations van een viertal merken vervult Kevin Engelsman een multi-brand functie die een belangrijk onderdeel vormt in de communicatiestrategie van het strategisch plan Renaulution. Hij rapporteert rechtstreeks aan Anouk Poelmann, Managing Director van Renault Group Nederland.

Kevin studeerde aan de Amsterdam University of Applied Sciences, waar hij de bacheloropleiding Business Economics and Marketing Management heeft afgerond. Hij is sinds 2013 verbonden aan Renault Group en bekleedde diverse functies op het gebied van public relations, marketing communicatie, interne communicatie en events & sponsoring. Tot voor kort was hij werkzaam als Marketing en PR Consultant bij marketingcommunicatiebureau Buro N11. Gedurende zijn actieve loopbaan bij Renault Group Nederland groeide Kevin uit tot een bekend gezicht bij Nederlandse journalisten met veel kennis en ervaring in het Europese en nationale medialandschap.

Kevin Engelsman: “Veel zin heb ik om aan de slag te gaan met deze uitdagende functie. Ik kijk ernaar uit om de nieuwe communicatiestrategie binnen Renault Group succesvol te implementeren, daarmee een actieve bijdrage te leveren aan het strategisch plan Renaulution en de verdere segmentatie van de vier merken Renault, Dacia, Alpine en Mobilize. Renault Group is een ware EV-pionier waarmee we vol vertrouwen de toekomst tegemoet gaan. Daarnaast hebben we met ons huidige en nieuw te introduceren modellen meer dan genoeg productnieuws, verhalen en activiteiten in het verschiet.”

Kevin is te bereiken via:
pr@renault.nl
+31 6 53335164

over Renault Group