Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Meer dan 600 proefritten met Renault ZOE ingepland via Facebook

Kies dealer en maak online een afspraak

Persbericht

Via de Renault ZOE-dealer op Facebook is direct – dus zonder tussenkomst van een medewerker – een ‘ZOE Experience’ met de 100 procent elektrische Renault ZOE af te spreken. Geïnteresseerden kunnen online de dealer in de buurt selecteren, de beschikbaarheid in zijn agenda checken en direct een afspraak maken om de Renault ZOE persoonlijk te ervaren. Er zijn op deze manier al meer dan zeshonderd proefritten ingepland.

In de Facebook-applicatie is alle informatie te vinden over de Renault ZOE en elektrisch rijden. Deze (online) beleving wordt tijdens de ZOE Experience in de praktijk voortgezet. De ZOE Experience is meer dan een proefrit: het is een ‘ervaring’.
Bij de Renault-dealer staat de ZOE op de afgesproken tijd klaar voor een uitgebreide kennismaking. Drie uur lang kan de klant de auto meenemen om alle aspecten van elektrisch rijden te ervaren. Desgewenst verstrekt Renault extra informatie over elektrisch rijden en beschikbare subsidies.

Vooroordelen opzij
Dankzij deze nieuwe manier van proefrijden – die vanwege de laagdrempeligheid aansluit op de wensen van de hedendaagse klant – hebben al veel mensen hun vooroordelen over elektrisch rijden opzijgezet. Inmiddels zijn ruim zeshonderd ‘experiences’ met de Renault ZOE via Facebook gereserveerd. Mensen die ook geïnteresseerd zijn in elektrisch rijden kunnen voor de ZOE Experience terecht bij de dealer op Facebook.

Bekijk hier het filmpje over de Renault ZOE-dealer op Facebook:
https://www.youtube.com/watch?v=Jqroox-A9cU

Tags Campagne ZOE

over Renault Group