Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Nieuwe versies met extra voordeel

Limited: het nieuwe label van Renault

Renault introduceert een nieuwe uitvoering op de Mégane, (Grand) Scénic, Laguna en Kangoo Family: de Limited. Het is een speciale serie die een zeer complete standaarduitrusting combineert met een buitengewoon aantrekkelijke prijs. Het voordeel loopt op tot maar liefst 2.135 euro. De Limited- uitvoeringen van Renault zijn gebaseerd op het Expression-uitrustingsniveau en onderscheiden zich door een specifiek in- en exterieur. De eerste auto’s arriveren in oktober bij de dealers, maar zijn nu al te bestellen.

De nieuwe Limited uitvoeringen van de Renault Mégane, (Grand) Scénic, Laguna en Kangoo Family hebben een prijsverschil ten opzichte van de Authentique-uitvoeringen dat varieert van 1.400 tot 1.900 euro, terwijl de waarde van de extra uitrusting op  de Limited een bedrag van ruim 3.500 euro vertegenwoordigt. Kortom: kopers van een Limited uitvoering profiteren van duizenden euro’s voordeel.

Renault Mégane Limited

Alle Limited-uitvoeringen  onderscheiden zich door hun specifieke bekleding,  Limited-badges op de voorschermen en Limited-instaplijsten. Voor de Renault Mégane Hatchback en Mégane Estate komen daar 16” lichtmetalen ‘Kaleido’-wielen, privacy glass, een middenarmsteun, stootstrips op de flanken in carrosseriekleur en aluminiumkleurige dakrails (Estate) bij. Tot de standaarduitrusting behoren ook automatische airco met twee klimaatzones, een met leder bekleed stuurwiel, een regen- en lichtsensor, parkeersensoren achter en een Carminat TomTom® LIVE-navigatiesysteem met kleurenscherm. De prijzen voor de Limited beginnen bij € 21.890,- voor de Mégane Hatckback in combinatie met de ENERGY TCe 115 Stop & Start. De Estate heeft een meerprijs van € 1.000,-.

Renault (Grand) Scénic Limited

De Renault Scénic en Grand Scénic Limited hebben nagenoeg dezelfde uitrusting als de Mégane Limited. In de Scénic is een bergvak tussen de voorstoelen gemonteerd, met een verschuifbare armsteun en de bedieningsunit van het TomTom® BeNeLux-navigatiesysteem. De Grand Scénic valt op door de verchroomde dakrails. Beide Scénic-modellen zijn uitgerust met een elektrische handrem en inklapbare buitenspiegels.

De Renault Scénic Limited is leverbaar voor prijzen vanaf € 26.390,- voor de ENERGY TCe 115 S&S. De prijzen van de vijfzits Grand Scénic Limited beginnen bij € 27.590,-. De zevenpersoonsuitvoering heeft in alle gevallen een meerprijs van € 900,-.

Renault Laguna Limited

Met de luxe uitgevoerde Limited van de Laguna introduceert Renault een uniek aanbod in deze klasse. Voor prijzen vanaf € 30.290,- is de Renault Laguna niet alleen voorzien van 17” lichtmetalen ‘Akihiro’-wielen en elektronisch geregelde ‘dual-zone’-airconditioning, maar biedt de Laguna ook het multimediasysteem R-Link met touchscreen, een met leder bekleed GT-stuurwiel, een verchroomde pookknop en de Radio Renault ‘3D Sound by Arkamys®’. De Renault Laguna Hatchback en Laguna Estate Limited zijn leverbaar met de zuinige dCi 110-dieselmotor. Het voordeel voor de klant loopt op tot 2.135 euro. De Laguna Estate Limited is verkrijgbaar vanaf € 31.490,- .

Renault Kangoo Family Limited

Ook de ruime Renault Kangoo Family Limited komt met talloze extra’s. Zo zijn stevige dakrails standaard, evenals airconditioning, mistlampen vóór en een met leder bekleed stuurwiel. De uitstraling van de Renault Kangoo Family is bovendien nog krachtiger dankzij de standaard gemonteerde 15” lichtmetalen ‘Aria’-wielen en privacy glass voor de achterste zijruiten en de achterruit. De Renault Kangoo Family Limited is leverbaar in combinatie met de ENERGY TCe 115 Stop & Start benzinemotor. Prijzen worden 1 juli bekend gemaakt.

over Renault Group