Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Luisteraars 538 verblijven 4 dagen in nieuwe Dacia Duster

Campagnes   Dacia   Duster   Personenauto's

Vier luisteraars van Radio 538 maken kans om een Dacia Duster te winnen tijdens de actie Blijf erin en win. Wie van hen het langst blijft zitten in de Dacia Duster die bij Radio 538 staat – uiteindelijk vier dagen – én het finalespel wint, krijgt de auto mee naar huis. De actie is live te volgen via een livestream.

Vier dagen

Dacia organiseert in samenwerking met Radio 538 de actie Blijf erin en win. Vier luisteraars – die op maandag 29 januari worden voorgesteld bij Evers Staat Op, Edwin Noorlander, Frank Dane en Ivo van Breukelen – nemen op dinsdag 30 januari in de kantine van Radio 538 plaats in een Dacia Duster. Wie op vrijdag 2 februari nog steeds in de auto zit en het finalespel wint, krijgt een Dacia Duster mee naar huis.

Opdrachten

De vier luisteraars moeten méér doen dan alleen in de auto blijven zitten. Gedurende de actie nemen de Radio 538-dj’s tijdens hun uitzending contact op met de deelnemers. Ze geven de vier in de Dacia Duster allerlei opdrachten. Daarbij lopen ze het risico om uit de auto te worden gezet en kansloos te zijn voor de winst.

Finalespel

De deelnemers zitten écht vier dagen samen in de Dacia Duster. Ze eten, drinken en slapen in de auto en als ze zonder toestemming uitstappen, liggen ze uit het spel. De deelnemers die het volhouden tot De Frank en Vrijdag Show op vrijdag 2 februari, spelen het finalespel. De winnaar daarvan wint een Dacia Duster.

Livestream

Dacia-fans worden bij de actie betrokken. Ze kunnen gedurende de actie hun stem uitbrengen en zelfs prijzen winnen. Alle gebeurtenissen in en rond de Dacia Duster in de kantine van Radio 538 zijn vanaf dinsdag 30 januari t/m vrijdag 2 februari,  24 uur per dag te volgen via de livestream.

downloads

over Dacia