Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Renault maakt prijzen Mégane RS modeljaar 2012 bekend

Mégane RS modeljaar 2012 te koop voor € 33.990

Personenauto's

SCHIPHOL-RIJK – Topprestaties en geavanceerde techniek in ‘n nóg dynamischer design: dat is de Renault Mégane RS modeljaar 2012. De sportieve coupé is vanaf mei 2012 leverbaar in Nederland met een vanafprijs van 33.990 euro incl. BTW en BPM. Renault biedt diverse pakketten en opties aan om de sportiviteit en het comfort van de Mégane RS naar een nóg hoger niveau te tillen.

De Renault Mégane RS modeljaar 2012 is standaard voorzien van een rijke uitrusting. De sportieve coupé nu uitgevoerd met lichtmetalen 18-inchwielen in de kleur Tibor Dark Antracite Satiné, 2 x 6 led-dagrijverlichting, R-Plug & Radio+ (80 watt) met vier speakers en bediening vanaf het stuurwiel, een USB- en jack-aansluiting, Bluetooth en een richtingaanwijzer met snelwegmodus. De Renault Mégane RS, die standaard wordt geleverd met de krachtige 2.0 16V Turbo 265 benzinemotor, is te koop voor prijzen vanaf 33.990 euro incl. BTW en BPM.

Voordelige pakketten
Met de lancering van de Mégane RS modeljaar 2012 introduceert Renault ook enkele nieuwe of gewijzigde pakketten:

  • – Het Pack Introduction, dat bestaat uit het Visio-systeem: Lane Departure Warning en grootlichtassistent. Dit pakket heeft een waarde van 495 euro, maar het kost klanten slechts 295 euro.
  • – Het Pack RS Design Rouge, dat bestaat uit een F1-spoiler met rode bies, beschermstrips met rode accenten op de portieren en een diffuser achter met een rode bies. De prijs van dit pakket is 395 euro.
  • – Het Pack Lumière omvat een vast, panoramisch glazen dak en privacy glass in de zijramen achter en het achterraam. De waarde van dit pakket is 1.190 euro, maar de klant betaalt slechts 895 euro.
  • – Het Pack Chassis Cup met een extra sportief Cup-onderstel met sperdifferentieel en rode Brembo-remklauwen. Dit pakket kost 1.595 euro en is alleen te bestellen in combinatie met de drie beschikbare modellen optionele lichtmetalen wielen.
  • – Het Pack Luxe Renault Sport, dat bestaat uit rundlederen Renault Sport-bekleding in vtwotone antraciet/lichtgrijs, een twotone lederen sportstuurwiel, elektrisch verwarmbare voorstoelen, een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel met geheugen en een armsteun achter. De prijs van dit luxe pakket is 1.995 euro.

Het Pack Essentiel (295 euro) is niet gewijzigd, het Pack Visibilité is vervallen en het Pack Chassis Cup 1 en 2 zijn samengevoegd tot het Pack Chassis Cup.

Nieuwe opties
Behalve de vernieuwde pakketten biedt Renault voor de Mégane RS ook nieuwe interieurmogelijkheden, drie modellen optionele lichtmetalen wielen, elektrisch inklapbare buitenspiegels (195 euro) en meesturende bi-xenonverlichting voor dim- en grootlicht (1.095 euro).

over Renault Group