Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Nieuw: Dacia Logan MCV Série Limitée Stepway

Dacia   Logan MCV   Personenauto's

Dacia introduceert de Logan MCV als Série Limitée Stepway. Deze speciale versie van de Logan MCV onderscheidt zich met stoere designkenmerken en een grotere bodemvrijheid. Verder heeft deze uitvoering een extra riante uitrusting voor een zeer aantrekkelijke prijs vanaf 16.880 euro. De Logan MCV Série Limitée Stepway is vanaf april te bestellen en staat eind mei bij de Dacia dealer in de showroom.

De Dacia Logan MCV Série Limitée Stepway heeft onder meer standaard airconditioning, cruisecontrol, parkeersensoren achter, elektrisch te bedienen ruiten voor én achter, Hill-Start Assist, een met leder bekleed stuurwiel en het MEDIA NAV multimedia- en navigatiesysteem met 7” touchscreen inclusief DAB+. Het interieur kenmerkt zich door koperkleurige accenten rond de ventilatieroosters, op de middenconsole en in de stoelbekleding.
Het vernieuwde interieur van de Dacia Logan MCV is fris en biedt meer comfort dankzij de verbeterde ergonomie. De knoppen van de elektrisch bedienbare ruiten bevinden zich nu in de deurpanelen, de auto is voorzien van one-touch richtingaanwijzers en verlichting in het dashboardkastje, de neerklapbare armsteun is geïntegreerd in de bestuurdersstoel. De knoppen op het nieuwe vierspaaksstuurwiel zijn nog beter afgewerkt en onder het grote Dacia-logo prijkt nu de aanduiding Stepway.

VERFRAAID UITERLIJK
De nieuwe Dacia Logan MCV Série Limitée Stepway onderscheidt zich uiterlijk verder met een unieke badge op de zijkanten en door de zwarte zijskirts en wielkastverbreders. De buitenspiegelkappen en dakrails zijn uitgevoerd in de kleur Dark Metal. De bumpers zijn tweekleurig en aan de achterzijde monteert Dacia een satijnglanzend chroomkleurige skidplate. Verder heeft de Dacia Logan MCV Série Limitée Stepway met 174 mm een 50 mm grotere bodemvrijheid dan de reguliere uitvoering. De fraaie 16” Bayadere-designwielen in de kleur Dark Metal én de Stepway-striping maken de stoere uitstraling compleet.

SPECIALE INTRODUCTIEKLEUREN
Bij de introductie van de nieuwe Logan MCV Série Limitée Stepway zijn er, naast de huidige kleuren, drie speciale carrosseriekleuren leverbaar: Brun Vision, Gris Islande en Bleu d’Azurite.

EFFICIENTE AANDRIJVING
Ook de Série Limitée Stepway-uitvoering van de Logan MCV biedt keuze uit benzine- en dieselmotoren. De TCe 90-benzinemotor met Stop & Start verbruikt met zowel de handgeschakelde vijfversnellingsbak als met de geautomatiseerde Easy-R-transmissie slechts 5,1 l/100 km*. De CO2-emissie komt uit op 115 resp. 114 g/km.
De dCi 90-dieselversie – eveneens met Stop & Start en een handgeschakelde vijfversnellingsbak – laat een verbruik van 3,9 l/100 km* en een CO2-uitstoot van 100 g/km noteren.

PRIJZEN

Logan MCV Série Limitée Stepway pk (kW) Consumentenadviesprijs
TCe 90 Stop & Start 90 (66) € 16.880,-
TCe 90 Easy-R 90 (66) € 17.380,-
dCi 90 Stop & Start 90 (66) € 19.480,-

De genoemde vanafprijs is een adviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de klant. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de klant en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden
* Gegevens onder voorbehoud van definitieve homologatie

over Dacia