Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Een Estate met stijl

Nieuwe Renault Clio Estate

CLIO ESTATE   Personenauto's

Met zijn passionele stijl is de nieuwe Renault Clio Estate sportief en vernieuwend op de markt. Hij combineert functionaliteit en modulariteit die klanten van een break uit het B-segment verwachten. De royale bagageruimte van 443 dm3 is uit te breiden tot 1.380 dm3 door de in 1/3-2/3 deelbare achterbankleuning neer te klappen. Als de voorste passagiersstoel is neergeklapt, biedt de nieuwe Renault Clio Estate een ongeëvenaarde laadlengte van liefst 2,48 m van dashboardkastje tot achterklep.

De Estate heeft dezelfde kwaliteiten als de nieuwe Renault Clio hatchback. Hij bezit het comfort, de veiligheid, dynamiek en de prestaties die je normaal alleen bij auto’s uit het hogere segment verwacht. De nieuwe Clio Estate is leverbaar met Renault R-Link, het multimedia tablet dat een nieuwe schakel vormt tussen de auto, de multimedia en navigatie.

De nieuwe Clio Estate is leverbaar met de allernieuwste motoren, zoals de driecilinder Energy TCe 90 benzinemotor en de Energy dCi 90 dieselmotor. Deze laatste verbruikt slechts 3,2 l/100 km en concurreert met een CO2-uitstoot van slechts 83 g/km met hybride auto’s. Zowel de benzine als diesel motoren komen in aanmerking voor de vrijstelling van de MRB tot eind 2013. De diesel komt met de 83 g/km CO2-uitstoot in aanmerking voor 14%-bijtelling voor de zakelijke klant. Renault vult het vernieuwde motorenaanbod in het eerste halfjaar aan met de EDC-versnellingsbak met dubbele koppeling. Die verschijnt eerst op de TCe 120 en later ook op de dCi 90.

Lees het volledige persdossier in de bijlage.

Tags Clio Estate

over Renault Group