Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Populaire bedrijfswagen hoogwaardiger, zuiniger en aantrekkelijker dan ooit

Nieuwe Renault Kangoo Express: vanaf 11.890 euro

Bedrijfswagens   KANGOO

Als marktleider op de Europese bedrijfswagenmarkt heeft Renault zijn reputatie hoog te houden. De grondig vernieuwde Renault Kangoo Express zet opnieuw de maatstaf met een hogere kwaliteitsbeleving, de schoonste motoren in zijn segment, een vergroot onderhoudsinterval en nieuwe opties op het gebied van multimedia. De prijzen beginnen bij 11.890 euro voor de Kangoo Express dCi 75 in Générique-uitvoering. De nieuwe Kangoo Express is vanaf heden te bestellen en staat vanaf juni bij de Renault-dealer in de showroom.

De wijzigingen aan de Renault Kangoo Express zijn talrijk. Het exterieur valt op door het nieuwe front met de nieuwe merkidentiteit van Renault, terwijl het interieur wordt gekenmerkt door het vernieuwde dashboard en het gebruik van hoogwaardige materialen. De hogere kwaliteitsbeleving van de Kangoo Express is mede te danken aan de verbeterde plaatwerkkwaliteit, een smallere en homogene afstand tussen de carrosseriedelen,  minder zichtbare laspunten en verminderd windgeruis.

Schoonste in segment
De ijzersterke propositie van de Renault Kangoo Express is ook te danken aan de efficiënte motoren. De dieselversies ENERGY dCi 75 Stop & Start en ENERGY dCi 90 Stop & Start noteren een gecombineerd brandstofverbruik van 4,3 l/100 km en een CO2-uitstoot van 112 g/km. Daarmee is de Renault Kangoo Express de schoonste bedrijfswagen in zijn segment én komt hij in aanmerking voor de gereduceerde bijtelling van 20 procent bij privé gebruik van de zakelijke auto! De kilometerkostprijs van de nieuwe Kangoo Express wordt nog aantrekkelijker door het vergrote onderhoudsinterval van 40.000 km voor alle dieselversies.

Prijzen
De Renault Kangoo Express is beschikbaar in drie lengtevarianten (Compact, Express en Maxi) en in vier uitrustingsniveaus: Générique, Express, Comfort en Black Edition. De prijzen beginnen bij 11.890 euro voor de Kangoo Express dCi 75 Générique. De luxe uitgeruste topversie is de Kangoo Express Maxi ENERGY dCi 110 Stop & Start in Black Edition-uitvoering voor 16.940 euro.

Opties
Met het optionele Renault R-Link (999 euro) wordt de radio/cd-speler met USB-aansluiting van de Kangoo Express gekoppeld aan een hypermodern multimediasysteem inclusief internetverbinding. Het systeem bestaat uit een geïntegreerd TomTom® LIVE-navigatiesysteem en functies waarmee apps zijn te downloaden. Tevens zijn de Kangoo Express en Express Maxi voor het eerst beschikbaar met drie zitplaatsen voorin (495 euro). De nieuwe Kangoo Express is hiermee nog veelzijdiger en voldoet aan de hoogste eisen van de hedendaagse ondernemer.

over Renault Group