Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

MAAK ALVAST KENNIS MET HET NIEUWE MODEL TIJDENS DE PREVIEW TOUR

Nieuwe Renault Megane E-Tech electric nu al te zien in Nederland

De volledig nieuwe Renault Megane E-Tech electric gaat op tournee door Nederland. Het vooruitstrevende, 100% elektrische model reist tussen 15 april en 3 mei a.s. langs alle Nederlandse Renault dealers. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om de Megane E-Tech electric alvast te bewonderen tijdens de Preview Tour, ruim voor zijn officiële showroomdebuut in juni.

De nieuwe Renault Megane E-Tech electric werd in september 2021 onthuld en is reeds uitgebreid te bekijken en samen te stellen op www.renault.nl. Maar om écht een goed beeld te krijgen van het vooruitstrevende model, moet je hem gewoon zien. Daarom gaan vijf exemplaren van de nieuwe Renault Megane E-Tech electric in de periode van 15 april tot en met 3 mei a.s. op tournee langs alle Nederlandse Renault dealers, waar het model dan maximaal drie dagen is te bewonderen, afhankelijk van de locatie. Hiermee kunnen geïnteresseerden als een van de eersten in Nederland, nog ruim voor zijn officiële showroomdebuut, alvast kennis maken met deze nieuwkomer in het EV-segment. Uiteraard staan vertegenwoordigers klaar om alle vragen te beantwoorden.

DE NIEUWE RENAULT MEGANE E-TECH ELECTRIC

De nieuwe Renault Megane E-Tech electric markeert een nieuw hoofdstuk in de elektrificatieplannen van Renault, als onderdeel van de Renaulution-strategie. Het 100% elektrische model vertegenwoordigt een historische stap voorwaarts dankzij het door de Alliantie ontwikkelde CMF-EV-platform en de OpenR-display in het interieur, die het instrumentenpaneel en multimedia-interface samenbrengt in één unit. Hij draagt dan ook met recht het nieuwe ‘Nouvel’R’-logo van Renault.

Bekijk de volledige planning van de Preview Tour in de bijlage.

over Renault