Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Prijzen vanaf € 35.390,-, private lease vanaf € 449,- per maand

Nieuwe Renault Megane E-Tech electric: prijzen bekend en per direct te bestellen

Renault maakt de prijzen bekend van de geheel nieuwe, 100% elektrische Megane E-Tech electric. De vooruitstrevende nieuwkomer in het EV-segment wordt geleverd met keuze uit twee batterijpakketten, waarbij de versie met 60 kWh-batterij per direct is te bestellen bij de Renault dealer. De orderboeken van de Megane E-Tech electric met 40 kWh-batterij openen in een later stadium.

De nieuwe Renault Megane E-Tech electric maakt deel uit van een ecosysteem waarin de auto een hardwareplatform vertegenwoordigt met ultramoderne software en geoptimaliseerde connectiviteit die garant staan voor een nieuwe klantervaring. Het 100% elektrisch aangedreven model biedt klanten evenwichtige en geoptimaliseerde prestaties tegen gunstige prijzen. De verschillende uitvoeringen in het aanbod van de nieuwe Renault Megane E-Tech electric spelen in op de uiteenlopende behoeften van klanten, zowel voor dagelijks gebruik als weekendtrips en (verre) vakantiereizen.

Private leaseprijzen*

De private leaseprijzen van de nieuwe Renault Megane E-Tech electric beginnen bij € 449,- per maand voor de uitvoering EV40 Equilibre Boost Charge met 40 kWh-batterij, 96 kW (130 pk) sterke elektromotor en een actieradius van 300 km (WLTP**). De consumentenprijs van deze uitvoering bedraagt € 35.390,-. De versie met 60 kWh-batterij, 160 kW (218 pk) sterke elektromotor en een actieradius van 450 km (WLTP**) is beschikbaar voor private leaseprijzen vanaf € 499,- per maand. Dit geldt voor de uitvoering EV60 Equilibre Optimum Charge met een consumentenprijs van € 39.990,-.

Zorgeloze ervaring

Renault biedt een klantervaring die verder gaat dan alleen de auto. In de loop van 2022 is de Mobilize Charge Pass beschikbaar voor Nederlandse klanten van de Renault Megane E-Tech electric. Deze laadoplossing biedt een probleemloze betaling en identificatie voor het laden bij 260.000 publieke laadpunten in 25 landen.

Op het gebied van zorgeloze connectiviteit kunnen klanten rekenen op het OpenR Link-systeem met een gratis data-abonnement van vijf jaar voor firmware-updates over-the-air (FOTA). Daarmee is het systeem altijd up-to-date. Verder wordt de Renault Megane E-Tech electric standaard geleverd met 2 jaar algehele fabrieksgarantie inclusief 24/7 pechhulp en 8 jaar garantie/160.000 km garantie op de batterij.

Versieprijzen***

De nieuwe Renault Megane E-Tech electric is standaard uitgerust met een 22 kW AC-boordlader. Snelladen (DC) kan bij de 40 kWh-batterijversie op een vermogen van maximaal 85 kW, terwijl de 60 kWh-versie een DC-snellaadvermogen van 130 kW biedt.

De Megane E-Tech electric is het eerste model van Renault met nieuwe benamingen voor de verschillende uitvoeringen. Deze nomenclatuur wordt later ook doorgevoerd bij andere Renault modellen. De uitvoeringen voor de zakelijk rijder worden aangeduid als Evolution, waarbij de Evolution ER (extended range) als enige de 96 kW (130 pk) elektromotor combineert met de 60 kWh batterij, wat resulteert in een actieradius van 470 km (WLTP**).

* Gecommuniceerd private Lease maandtermijn o.b.v. 60 maanden en 10.000 km/jaar. Renault Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Renault Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. Inbegrepen: motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering (eigen bijdrage € 450,- op casco), onderhoud, reparatie & banden, vervangend vervoer na 24 uur, pechhulp Europa, afleverkosten, btw en administratiekosten. Kosten voor wassen, laden en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. De max. meerkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,10, max. minderkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,03. Renault Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Vraag jouw Renault-dealer voor meer informatie. Geleverde uitvoering kan afwijken van uitvoering op afbeelding. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden. Voorwaarden op renaultprivatelease.nl/voorwaarden.

** WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) is een nieuw Europees testprotocol dat beter aansluit bij de daadwerkelijke verbruikswaarden van het voertuig. De actieradius is afhankelijk van diverse factoren zoals de plaats van gebruik, rijstijl, weersomstandigheden en de belading van de auto.

*** Consumentenadviesprijs is prijs inclusief: kosten rijklaar maken (uitgebreide routeservice gedurende de garantieperiode, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem en activatie 60 maanden gratis connectiviteit, type-2 mode-3 Mennekes laadkabel) t.w.v. € 877,45 (incl. 21% btw), registratiekosten (t.w.v. € 51,55, btw-vrij) recyclingsbijdrage (t.w.v. € 30,- incl. 21% btw) en Renault Beheersbijdrage Lithium-Ion batterij (t.w.v. € 31,- incl. 21% btw).

over Renault