Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Nieuwe Renault Scénic en Grand Scénic nu in de showroom

SCHIPHOL-RIJK – De nieuwe Renault Scénic en Grand Scénic Modeljaar 2012 staan nu bij de Nederlandse Renault-dealers. Voor modeljaar 2012 heeft Renault de toonaangevende MPV's talloze upgrades meegegeven.

De Renaults Scénic en Grand Scénic gaan nog steeds aan kop in het Europese MPV-segment. Voor modeljaar 2012 heeft Renault de modellen een nog verleidelijker design gegeven en daarnaast zijn er twee nieuwe zuinige motoren leverbaar.

Zuinig en sterk
Op technisch gebied biedt Renault de kopers keuze uit twee nieuwe motoren die zowel in kracht als in zuinigheid uitblinken. Het gaat om de Energy TCe 115- en de Energy dCi 110-motoren. De laatste laat een zeer laag brandstofverbruik van slechts 4,1 l/100 km noteren bij een CO2-emissie van 105 g/km. Hiermee profiteert de zakelijke rijder van 20% bijtelling.

Hoge veiligheid
Renault heeft ook het veiligheidsniveau van beide modellen opnieuw naar een hoger plan getild. De Scénic en de Grand Scénic zijn als eerste van het Renault-gamma uitgerust met het Visio-systeem®. Dit veiligheidssysteem waarschuwt de bestuurder automatisch als hij (ongemerkt) de rijbaan verlaat zonder richting aan te geven en het bedient tevens automatisch het grootlicht.

Het bijgaande persdossier bevat alle informatie over de vernieuwde Renault Scénic en Grand Scénic. – See more at: http://pers.renault.nl/persberichten/persbericht/nieuwe-renault-scenic-en-grand-scenic-nu-in-de-showroom/603/#sthash.yG5bbQkY.dpuf

over Renault Group