Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

De 'Van à Vivre'

Nieuwe Renault Trafic

SCHIPHOL-RIJK - Renault, sinds 1998 de Europese nummer één op de lichte bedrijfswagenmarkt, komt deze zomer met een nieuwe Trafic. Het interieur is ontworpen als een verlengstuk van het kantoor. De cabine van de Renault Trafic bevat allerlei slimme systemen om telefoon, tablet of laptop binnen handbereik te houden. Allemaal zaken om het leven van de professional te vereenvoudigen. Met een verbruik vanaf 5,7 l/100 km* combineert het nieuwe motoren aanbod zuinigheid en kracht (tot 340 Nm koppel en 140 pk vermogen).

Professionals zien hun verbruik dalen met 1 l/100 km* in vergelijking met de vorige generatie Renault Trafic, hetgeen neerkomt op een kostenbesparing van zo’n € 1.000** excl. BTW over drie jaar. De laadruimte wordt bij de nieuwe Trafic aanzienlijk vergroot. Deze biedt met 4,15 m in de L2 uitvoering (lange wielbasis) de grootste laadlengte op de markt en heeft de bekende ‘kubusvorm’ met rechte zijwanden die zo gewaardeerd worden door de gebruikers van de huidige Trafic.

De nieuwe Renault Trafic wordt gebouwd in Sandouville. Renault heeft drie fabrieken in Frankrijk die gezamenlijk alle bedrijfswagens produceren.

Lees de volledige persmap in de bijlage.

* Gehomologeerd verbruik en uitstoot conform de geldende wetgeving – gemengd gebruik  Trafic Passenger L1H1
** Berekening op basis van 30 000 km / jaar en een brandstofprijs van 1,12 €  BTW per liter

Tags Trafic

Over Renault Group