Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Hippe stadsauto vanaf vandaag bij de Renault dealers

Nieuwe Renault Twingo: Go anywhere, go everywhere

Personenauto's   TWINGO

SCHIPHOL-RIJK – De nieuwe Renault Twingo staat vanaf vandaag bij de Nederlandse dealers. Hij is leverbaar voor prijzen vanaf € 9.990,-. Om zijn debuut extra kracht bij te zetten, speelt de nieuwe Twingo de hoofdrol in een spraakmakende publiciteitscampagne, die ontwikkeld is door het Franse kunstenaarsduo Kuntzel+Deygas. In een meeslepende animatiefilm worden de behendigheid en het fun karakter van de nieuwe Twingo op speelse wijze geïllustreerd. Het sluit volledig aan op de nieuwe campagneslogan: go anywhere, go everywhere.

De nieuwste generatie Renault Twingo zet de klasse van de stadsauto’s op z’n kop. Renault veranderde de gehele bouwwijze, monteert de motor achterin en plaatst standaard vijf portieren. Het interieur is buitengewoon veelzijdig en het design uiterst kleurrijk en speels. De nieuwe Twingo biedt ultieme vrijheid en laat zich altijd en overal naartoe dirigeren dankzij de exceptioneel kleine draaicirkel en zijn optimale manoeuvreerbaarheid.

De nieuwe Renault Twingo is in vele opzichten uniek en verdient een spraakmakende reclamecampagne die lange tijd op het netvlies blijft staan. Olivier Kuntzel en Florence Deygas zijn een internationaal gelauwerd kunstenaarsduo die bekendstaan om hun grafische creaties. Voor de film ‘Catch Me If You Can’ van Steven Spielberg hebben zij bijvoorbeeld een opzienbarende openingstitel gemaakt. Voor de nieuwe Renault Twingo maakte ze een indrukwekkende animatiefilm, waarin de Twingo als levendig personage uiteenlopende uitdagingen aangaat. Het eindigt met de pakkende slogan ‘Go anywhere, go everywhere’.

over Renault Group