Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Stoer uitgedoste topversie met zeer luxe uitrusting

Ondernemen in stijl met Renault Trafic Black Edition X

Bedrijfswagens   TRAFIC

SCHIPHOL-RIJK – Renault breidt het leveringsprogramma van de Trafic uit met een nieuwe topuitvoering. Dat is de Trafic Black Edition X met hoogwaardige, zwarte lederen bekleding met rode accenten. In combinatie met het optionele ‘Pack Black Edition’, dat onder meer aluminium dakrails en ovale roestvrijstalen sidebars omvat, is deze speciale Renault Trafic een stoere en tegelijk stijlvolle verschijning. De Renault Trafic Black Edition X is leverbaar voor prijzen vanaf 21.835 euro excl. BTW/BPM.

Begin 2012 introduceerde Renault de Trafic Black Edition. Deze rijk uitgeruste versie is zeer succesvol gebleken. Inmiddels zijn er ruim vijfhonderd van verkocht. Op basis van de Black Edition heeft Renault in samenwerking met een van zijn ombouwpartners een extra luxe X-versie ontwikkeld. Behalve aan de al genoemde zwarte lederen bekleding met rode accenten is deze uitvoering te herkennen aan het Black Edition X-logo in de bekleding. Dit benadrukt het speciale karakter van deze Trafic, samen met de Black Edition X-badges aan de buitenzijde.

De Black Edition X is verder  voorzien van alle unieke kenmerken van de ‘reguliere’ Black Edition, zoals zwarte koplampbehuizing, die op fraaie wijze contrasteert met de zilvergrijze grille. De lichtmetalen 16-inchwielen en de mistlampen vóór versterken het stoere uiterlijk. Zowel de bumperdelen als de buitenspiegels zijn in de kleur van de carrosserie gespoten.

Luxe Dubbele Cabine 

Renault levert de Trafic Black Edition X niet alleen als Gesloten Bestel maar ook als Dubbele Cabine uitvoering, met achterin drie individuele stoelen die afzonderlijk verstelbaar zijn. Ook deze zijn voorzien van lederen bekleding. Andere elementen in  de cabine zijn de met leder beklede inlays in de raamstijlen, de led-instapverlichting en de speciale hemelbekleding voorzien van led-spots. De separatiewand is aan de rechterzijde voorzien van een fraaie inlay, inclusief prominent X-logo.

‘Pack Black Edition’

Voor wie nog meer indruk wil maken, heeft Renault het accessoirepakket ‘Pack Black Edition’ ontwikkeld. Het expressieve design van de Trafic Black Edition X krijgt hiermee een extra dimensie door aluminium dakrails, led-stadsverlichting vóór en roestvrijstalen ovale sidebars. De aluminium beschermplaat achter staat niet alleen fraai, maar helpt eveneens schade aan de bumper – die kan ontstaan tijdens het in- en uitladen van goederen – te voorkomen. Het ‘Pack Black Edition’ is er voor prijzen vanaf 1.229 euro (excl. BTW en incl. montage).

Ultieme luxe voor een scherpe prijs

De Renault Trafic Black Edition X is als Gesloten Bestel leverbaar voor prijzen die beginnen bij 21.835 euro excl. BTW/BPM. Dat is een meerprijs van 995 euro ten opzichte van de Black Edition. De Dubbele Cabine-uitvoering kent een meerprijs van 3.995 euro excl. BTW/BPM. Alle uitvoeringen worden aangedreven door een efficiënte en krachtige 2,0-liter dCi-dieselmotor met keuze uit 66 kW (90 pk) of 85 kW (115 pk) vermogen.

De Renault Trafic Black Edition X is een bedrijfsauto met een zeer individuele en hoogwaardige uitstraling. Bovendien heeft ook deze topuitvoering alle reeds bekende voordelen van de Trafic: betrouwbaarheid, kwaliteit, een lage kilometerkostprijs en een laadruimte tot 5,9 m2.

over Renault Group