Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Oving uitgeroepen tot winnaar ‘Renault Dealer of the Year 2020’

Persbericht

SCHIPHOL-RIJK – Renault dealer Oving, met vestigingen in Zwolle, Hattem, Raalte en Emmeloord, is uitgeroepen tot ‘Renault Dealer of the Year 2020’. Het bedrijf behaalde in 2020 de meeste punten op het gebied van Sales, After Sales en klanttevredenheid.

Fotobijschrift:
De heer Bert Oving (links), directeur Autobedrijf Oving, winnaar van de Renault Dealer of the Year 2020-verkiezing, ontvangt de eerste prijs uit handen van mevrouw Christelle Réale (rechts), Country Operations Director Renault Nederland.

Oving, die in 2019 nog als derde eindigde, blikt terug op een goed 2020 waarbij de maximumscore behaald werd op het gebied van After Sales klanttevredenheid en de verkoop van accessoires. Bovendien realiseerde het bedrijf, als één van de vijf Renault dealerorganisaties in Nederland, een uitzonderlijke prestatie met de verkoop van volledig elektrische en (plug-in) hybride modellen.

Vanwege de coronamaatregelen kon de feestelijke uitreiking van de ‘Renault Dealer of the Year’ awards dit jaar helaas niet in Brussel plaatsvinden. De prijs is via een livestream digitaal uitgereikt tijdens het DOTY@HOME event.

2e plaats voor Hans Jongerius

Renault dealer Hans Jongerius, met vestigingen in Woerden, Gouda en IJsselstein, behaalde opnieuw de tweede plaats in het eindklassement, net als in 2016, 2017 en 2019. In 2018 behaalde Jongerius de derde plaats. Het bedrijf behaalde in 2020 de maximumscore op de onderdelen After Sales klanttevredenheid, Sales klanttevredenheid, autofinancieringen en de verkoop van accessoires.

3e plaats voor ABD

Renault dealer ABD eindigde op de derde plaats. Het bedrijf met vestigingen in Drachten, Heerenveen, Leeuwarden, Sneek en Dokkum behoort structureel tot de beste Renault dealers van Nederland en was van 2014 tot en met 2019 voor zes achtereenvolgende jaren ‘Renault Dealer of the Year’. In 2020 behaalde het dealerbedrijf een verdienstelijke score met maximum punten voor de onderdelen marktaandeel particulier kleinzakelijke markt en After Sales klanttevredenheid.

Runner-up Terwolde

Renault dealer Terwolde is zes plaatsen gestegen ten opzichte van 2019 en heeft hiermee de titel runner-up verdiend.

over Renault Group