Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Primeur! Nieuwe Renault Scénic op Concours d’Elégance

SCHIPHOL-RIJK – Renault heeft op de valreep nog een nationale primeur op het Concours d’Elégance bij Paleis Het Loo, dat komend weekeinde (2 en 3 juli) plaatsvindt. De nieuwe Renault Scénic prijkt op de show, geflankeerd door de nieuwe Mégane Estate GT, Espace Initiale Paris, Talisman Estate Initiale Paris en een dertigtal modellen die 115 jaar autosporthistorie van het Franse merk tastbaar maken.

Twintig jaar na de lancering van de eerste Renault Scénic – die wordt gezien als de eerste compacte MPV op de Europese markt – verzet Renault opnieuw de bakens in het segment. De volledig nieuwe, vierde generatie van de Renault Scénic ontworpen door Nederlander Laurens van den Acker valt direct op door zijn grote proporties en door de standaard 20-inch wielen, waarbij de optionele bi-tone lak nog meer aantrekkingskracht oplevert.

Het motorenaanbod omvat de benzineversies TCe 115 en TCe 130 en de dieselversies dCi 130 en dCi 160. Tevens wordt de Scénic leverbaar met de nieuw ontwikkelde en bijzonder efficiënte Energy dCi 110 Hybrid Assist-aandrijflijn. De levering van de nieuwe Renault Scénic en Grand Scénic start in het najaar. Prijzen worden later bekend gemaakt.

Kijk voor meer informatie over Concours d’Elégance Paleis Het Loo op http://www.concourselegance.com/nl/

over Renault Group