Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Renault Floride schittert in Paleis Het Loo

Prins Albert van Monaco opent de expositie Grace Kelly

Persbericht

Prins Albert van Monaco heeft de expositie ‘Grace Kelly, prinses en stijlicoon’ officieel geopend. Als bijzonder onderdeel van de tentoonstelling is de Renault Floride uit 1959 van prinses Gracia te zien. Ook koning Willem-Alexander was aanwezig bij de feestelijke opening.

Kleding, accessoires, filmbeelden en foto’s brengen het boeiende verhaal van prinses Gracia van Monaco als prinses en stijlicoon opnieuw tot leven. Renault is als hoofdsponsor verbonden aan de Frans getinte expositie. Het nieuwe stijlicoon, de Renault Twingo, is tijdens de maanden juli en augustus te bezichtigen op het Stallenplein.

Vorstelijk rolmodel
De in Amerika geboren Grace Kelly (1929-1982) is als stijlicoon een van de meest gefotografeerde vrouwen van de twintigste eeuw. Haar zoon, prins Albert van Monaco, opende in aanwezigheid van koning Willem-Alexander afgelopen dinsdag officieel de tentoonstelling.

De tentoonstelling ‘Grace Kelly, prinses en stijlicoon’ vindt plaats t/m 26 oktober 2014 in Paleis Het Loo in Apeldoorn. Meer informatie: www.paleishetloo.nl/agenda/grace-kelly-prinses-en-stijlicoon/

Noot voor de redactie: Foto’s: Menno Mulder Photography en Patrick van Katwijk

Tags Evenement

over Renault Group