Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Renault 4Ever Trophy draagt de kleuren van de 4L uit 1962

Concept Cars   Persbericht

De productie van de 4L stopte meer dan 30 jaar geleden, maar zijn naam haalt nog steeds de krantenkoppen. Net als bij zijn onthulling op de Paris Motor Show zal de Renault 4Ever Trophy showcar opnieuw de nodige aandacht trekken, deze keer bij het Roland-Garros-tennistoernooi in Parijs.

De showcar is geïnspireerd door de originele Renault 4 en is een voorbode voor een toekomstige compacte en volledig elektrische B-segment SUV met een geheel nieuw uiterlijk.

Om de heerlijke retrocharme te benadrukken is de 4Ever Trophy uitgevoerd in een tint die is geïnspireerd op de introductiekleur van de 4L uit 1962: Ile-de-France Bleu. Bovendien versterken fluorescerend gele accenten op de spanbanden op het dak, de schokdempers en de wielemblemen het verfijnde en hightech design. De kleur is een opvallende verwijzing naar de iconische tennisballen van het French Open, benadrukt het offroad-karakter van de showcar en weerspiegelt de sterke eigenschappen van het originele model.

De 4Ever Trophy maakt zijn publieksdebuut met nieuwe carrosseriekleur tijdens het aanstaande Roland-Garros-tennistoernooi in Parijs.

over Renault Group