Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Renault, Alpine en Dacia nieuws op de Autosalon van Genève 2018

Alpine   Personenauto's   TALISMAN

SCHIPHOL-RIJK – Renault, Alpine en Dacia zijn elk met een eigen stand aanwezig op de Autosalon van Genève 2018 en tijdens de persdagen op 6 en 7 maart.

Renault, Alpine en Dacia nieuws op de Autosalon van Genève 2018

Renault onthult nieuw concept voor gedeelde stedelijke mobiliteit
Al 120 jaar wil Renault het leven van zijn klanten gemakkelijker maken. Renault heeft de Autosalon van Genève 2018 gekozen om in lijn met zijn Easy Life-filosofie een geheel nieuw concept te onthullen dat de visie van het merk op gedeelde stedelijke mobiliteit vertegenwoordigt.

Nieuwe krachtbronnen voor meer rijplezier
Op de internationale autotentoonstelling in Genève staat ook rijplezier centraal bij Renault, met de introductie van de:

  • Nieuwe, krachtige R110-elektromotor voor de Renault ZOE
  • Nieuwe 1,3-liter Energy TCe benzinemotor voor de Renault Captur en Renault Scénic, ontwikkeld door de Alliantie Renault-Nissan-Mitsubishi en partner Daimler
  • Nieuwe motor en nieuwe exclusieve uitvoering voor de Renault Talisman

De persconferentie van Renault vindt plaats op dinsdag 6 maart a.s. om 9:00 uur in Hal 4 en is via een livestream te volgen op www.group.renault.com.

Alpine A110
Alpine keert terug op de Autosalon van Genève. Op de Alpine-stand presenteert het merk de nieuwste ontwikkelingen voor de Alpine A110 en zijn autosportprogramma.

Alpine houdt op dinsdag 6 maart a.s. om 9:30 uur een persconferentie op de stand in Hal 4.

Dacia bijzonder succesvol
Na het recordjaar 2017 en met marktlancering van de geheel nieuwe Duster in volle gang presenteert Dacia een nieuwe, speciale en gelimiteerde uitvoering van de Stepway-modellen op de stand in Hal 2.

downloads

over Alpine