Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Urban crossover vanaf half mei bij de dealer

Renault Captur: instapprijs vanaf 15.990 euro

CAPTUR   Personenauto's

Renault maakt de prijzen van de nieuwe Captur bekend. Die beginnen bij 15.990 euro voor de Captur ENERGY TCe 90 Stop & Start Authentique. De gunstige CO2-uitstoot van 113 g/km levert een belangrijke bijdrage aan deze bijzonder scherpe prijs en resulteert in een gunstige 20 procent bijtelling voor zakelijke rijders. De CO2-uitstoot van de Captur ENERGY dCi 90 Stop & Start is zelfs slechts 95 g/km. Daardoor is deze uitvoering nog het hele jaar vrijgesteld van motorrijtuigenbelasting en valt deze ook in de lagere bijtellingscategorie van 20 procent bij zakelijk gebruik. De Captur verschijnt medio mei bij de Renault-dealer in de showroom.

De prijzen van de Renault Captur ENERGY dCi 90 Stop & Start beginnen bij 18.490 euro. De Captur TCe 120 EDC (automaat met dubbele koppeling, CO2-uitstoot: 125 g/km) staat in de prijslijst vanaf 21.490 euro in combinatie met de Expression-uitvoering.

Innovatie voor iedereen
De nieuwe Captur is het treffende bewijs dat Renault innovatie voor iedereen bereikbaar maakt. De urban crossover is leverbaar met bijvoorbeeld het grensverleggende multimedia- en navigatiesysteem Renault R-Link. Dit systeem is standaard op de Dynamique-uitvoering en bestaat uit een geïntegreerde tablet voor navigatie, audio, video en internet.
Wie de Captur aanschaft, kan naar eigen wens zowel het exterieur als het interieur van de auto customizen. Een tweekleurige carrosserie is een van de vele mogelijkheden: het dak, de raamstijlen en de spiegels kunnen in een andere kleur worden uitgevoerd dan de rest van de carrosserie.
De Renault Captur is het perfecte voorbeeld dat functionaliteit en modulariteit gecombineerd kan worden met een stijlvol en elegant uiterlijk. In een handomdraai is de achterbank verschuifbaar voor extra comfort en gemak voor de passagiers achterin, of voor extra bagageruimte.

3 in 1
De Renault Captur biedt voor de prijs van één type auto feitelijk de kenmerken van drie autotypes: het stoere design en de hogere rijpositie van een SUV, de ruimte en de flexibiliteit van een MPV én het rijplezier en de wendbaarheid van een compacte hatchback. Deze crossover vertegenwoordigt een voor Renault geheel nieuw segment en is een volledig nieuw ontwerp van de Nederlandse designer Laurens van den Acker.

Bekijk hier de prijslijst.

foto's

over Renault Group