Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Clio Estate dCi 85 nu ook BPM en wegenbelastingvrij

Renault Clio nu nog aantrekkelijker geprijsd

CLIO ESTATE   Personenauto's

SCHIPHOL-RIJK – Renault heeft het gamma van de Clio uitgebreid met twee aantrekkelijke versies. Zo is er het nieuwe instapmodel Acces van de driedeurs Clio hatchback, die al vanaf 12.490 euro in de prijslijst staat. Tevens is, net zoals de Clio drie- en vijfdeurs hatchback, nu ook de Clio Estate leverbaar met de extra zuinige dCi 85 eco2-dieselmotor, die goed is voor een vrijstelling van de BPM en wegenbelasting en een bijtelling van slechts 14 procent voor zakelijke rijders.

De Renault Clio 1.2 16V 75 Acces vormt vanaf heden het instapmodel. Deze nieuwe versie is leverbaar vanaf 12.490 euro, waardoor de vanafprijs voor de Clio nu 500 euro lager ligt dan voorheen. De Renault Clio Acces is leverbaar als driedeurs hatchback en heeft al een rijke standaarduitrusting met onder meer: elektrisch variabele stuurbekrachtiging, een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, front- en zijairbags, centrale deurvergrendeling en een boordcomputer met zes functies.Zuinigere Clio Estate
Ook nieuw in het gamma van de Renault Clio is de dCi 85 eco2-motor voor de Clio Estate. Deze zuinige dieselmotor vervangt de huidige 1.5 dCi 85 en was al leverbaar voor de Clio hatchback. In de Clio Estate produceert de dCi 85 eco2 slechts 94 gram CO2 per kilometer, waardoor deze is vrijgesteld van BPM en wegenbelasting. Zakelijke rijders betalen slechts 14 procent bijtelling. Net als de benzinemodellen en de voorgaande dieselvarianten is de Clio Estate dCi 85 eco2 leverbaar in de uitvoeringen Authentique, Collection en Série Limitée Night & Day. Standaard is de Clio Estate voorzien van onder meer elektrisch bedienbare zijruiten vóór, elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels, mistlampen vóór en privacy glass. De prijzen beginnen bij 16.090 euro. Door de vrijstelling van BPM is de Clio Estate met dieselmotor nu tot 3.500 euro goedkoper dan voorheen.De Clio hatchback Acces en de Clio Estate dCi 85 eco2 zijn vanaf heden te bestellen en staan vanaf april 2012 in de showroom.

over Renault Group